Ana SayfaKredilerYapı Kredi’den Kelepir Mortgage Kampanyası

Yapı Kredi’den Kelepir Mortgage Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kiradan kurtulmak isteyenler için Yapı Kredi tarafından özel bir mortgate (konut kredisi) kampanyası duyuruldu. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterileri çok avantajlı bir faiz oranı beklemektedir. Faiz oranı banka tarafından kampanya kapsamında 0,95 olarak belirlenmiştir.

Kelepir Mortgate Kampanyası’ndan yararlanarak ev sahibi olmak isteyenler için vade seçenekleri 120 aya kadar uzatılmış durumda. Almak istediği konutun yüzde 75’ine kadar finansman desteğini Yapı Kredi Bankası’ndan sağlayabilecek olan vatandaşların, kalan yüzde 25’lik kısmı ise kendi imkanlarıyla sağlamaları gerekmektedir.

Üst Limit 200.000 Türk Lirası

Mortgate Kredisini Yapı Kredi’den almak isteyen müşterilerin bankadan çekebilecekleri maksimum kredi tutarı 200.000 Türk Lirası olarak tayin edilmiştir. Banka konut kredisi kullanacak bireysel müşterilerden yüzde 0,05 oranında (binde 5) kredi tahsis ücreti tahsil etmektedir. 200.000 Türk Lirası kredi kullanımında bu ücret müşteriye 1.000 Türk Lirası olarak yansımaktadır.

Kampanya kapsamında müşterilerin ortalama 800 Türk Lirası ekspertiz ücreti ödemeleri gerekmektedir. Ayrıca kullanılan konut kredisinin vadesi devam ettiği sürece müşteri tarafından; hayat sigortası, konut sigortası ve DASK (Deprem ve Doğal Afet Sigortası) yaptırılması zaruridir. Bu sigorta poliçelerinin tamamının ücreti de yine müşteri tarafından karşılanacaktır. İpotek tesis ücreti olarak 150 Türk Lirası ayrıca müşteriden tahsil edilecektir.

120 Ayda Taksit 2.850 Türk Lirası

Yapı Kredi Bankası’ndan Kelepir Mortgate Kampanyası kapsamında 200.000 Türk Lirası kredi çeken bir müşteri; kredi vadesi boyunca (10 yıl) aylık takriben 2.850 Türk Lirası kredi taksiti ödeyecektir. Vade sonunda borcunun tamamını ödeyerek kredisini kapatan müşterinin bankaya yaptığı geri ödeme toplamda 340.000 Türk Lirası olarak gerçekleşecektir. Maksimum vade ve maksimum finansman tutarında müşterinin karşılaşacağı toplam faiz yükü vade sonunda yaklaşık 140.000 Türk Lirasıdır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.