Ana SayfaGündemÖğrencilere Bayram İkramiyesi Yatacak mı? Şartlar Neler?

Öğrencilere Bayram İkramiyesi Yatacak mı? Şartlar Neler?

Öğrencilere bayram ikramiyesi son günlerde gündemi meşgul eden konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor? Gençlere 1000 TL bayram harçlığı olarak verilen harçlığın bu yıl da yatırılıp yatırılmayacağı merak konusu.

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Öğrencilere bayram ikramiyesi ödeme tarihi ve ne kadar harçlık yatırılacağı son günlerde milyonlarca öğrencinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Bayram ikramiyesi, yasa ile belirlenen hak sahiplerine Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda 2 defa yatırılan bir ikramiye olarak biliniyor.  Bu sene gerçekleştirilen düzenlemeyle 1100 TL’den 2000 TL’ye çıkarılan ikramiye, önümüzdeki günlerde emeklilerin hesabına yatırılacak.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan bayram ikramiyesinin genişletilmesi ve öğrencilere de ikramiye verilmesi gündeme bomba gibi düştü. Bu gibi gelişmelerin ardından öğrenciye bayram ikramiyesinde son durum merak konusu oldu.

Öğrencilere Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatırılacak?

Öğrencilere Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatırılacak?
Öğrencilere Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatırılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti, öğrenciler için yeni düzenlemeler yapabilmek adına çalışmalar yürütüyor.

Yakın bir tarihte açıklanması beklenen 3 yeni vaatten ilki, gençlere bayram harçlığı verilmesi üzerine olacak. Üniversite okuyan gençler için verilecek olan bu bayram harçlığının 1000 TL civarında olacağı, emeklilere verildiği üzere Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda iki sefer banka hesaplarına yatırılacağı tahmin ediliyor.

Bayram Harçlığı Ödeme Tarihi Açıklandı mı?

Üniversite okuyan öğrencilere yönelik verilmesi planlanan öğrencilere bayram ikramiyesi için çalışmalar devam ederken, henüz bir tarih açıklanmış değil. Söz konusu bu yeni düzenlemenin, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Kabine Toplatısı’nda açıklanması bekleniyor. Bu beklentiyse Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasından kaynaklanıyor. Buna karşın emekliler için verilecek olan ikramiyelerinse önümüzdeki günlerde hesaplara yatırılması bekleniyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.