Ana SayfaKredilerFinansbank Online Kredi Anında Kredi

Finansbank Online Kredi Anında Kredi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Finansbank’tan Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi

Online kredi Finansbank’tan alınır slogan sloganıyla yola çıkan Finansbank ihtiyaç sahiplerinin anında krediyle tüm ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde görmeyi hedefliyor. Finansbank düşük faiz oranıyla online olarak verdiği krediyle müşterilerini sevindirdi. Finansbank Online Krediyle müşterisine hem anında yardımcı olurken hem de müşterilerini evrak derdinden imza derdinden ve kefil derdinden kurtardı. Finansbank 1.20 başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını ertelememe fırsatı sunuyor.

Hafta sonunda dâhil olmak üzere istediğiniz zam kredi çekebilme fırsatı veren Finansbank müşterilerine 48 aya varan vade imkânı ve 1.20 gibi düşük bir faiz oranı ile kredi çekebilme fırsatı vererek onlara değer verdiğini kanıtlıyor. Finansbank müşterilerine özel bir kampanya olan Online Kredi Finansbank müşterilerine 1000 TL’den 30000 TL’ye varan kredi imkânı veriyor.

Finansbank müşterilerine özel olan online krediyi kullanabilmeniz için Finansbank müşterisi olmanın yanında mobil veya internet bankacılığı da kullanmanız gereklidir. Kredi miktarı 10000 TL ile 30000 TL arasından değişmektedir. Fakat banka kredi miktarını sizin taktirinize bıraktığı kadar kredi miktarınızı limitinize göre de belirlemektedir. Online kredi başvurusu sanal bankacılıkla yapıldıktan sonra Finansbank tarafından hızlı bir şekilde incelenir. Eğer kredi başvurunuz onaylanırsa kredinizi internet şubesinden veya mobil şubeden anında kullanabilirsiniz. Ayrıca onaylanan kredinin geçerlilik süresi 7 gündür.

Online kredinin faiz oranı 1.20 iken kredi tahsis 0.5%dir. Aynı zamanda çoğu banka gibi Finansbank’ta bireysel ihtiyaç kredilerinde hayat sigortası istemektedir. Bu maliyetlerle birlikte 48 ay vadeli 30000 TL miktarında kredi çekerseniz kredinin yıllık toplam maliyeti %19.0620 olacaktır. Fakat yıllık kredi toplam maliyeti kredini vadesine, müşterinin sigorta priminin miktarına göre değişmektedir.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.