Ana SayfaKredilerFinansbank Ekim Ayı Kredi Faiz Oranlarını Düşürdü!

Finansbank Ekim Ayı Kredi Faiz Oranlarını Düşürdü!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranlarında aşağı yönlü revizyon gerçekleştirdi. Güncel faiz oranlarından yararlanarak kredi kullanmak isteyen müşteriler için çeşitli vade seçenekleri de sunulmaktadır.

Bankacılık sektöründe yaşanan yoğun rekabetten vatandaşlar nasıl faydalanabileceklerinin hesabını yapmaktadırlar. Bu nedenle kredi kampanyalarını takip eden vatandaşlarımız en avantajlı oranları yakalayarak bu noktada kredilerini almak istemektedirler.

Kısa Vade Faiz Oranı 1,16 Seviyesine İndirildi

Finansbank müşteri taleplerini ve değişen piyasa koşullarını dikkate alarak ihtiyaç kredisi faiz oranlarında güncellemeye gitti. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar artık yüzde 1,16 faiz oranından faydalanabilmektedirler. Kredi faizlerini 1,20 seviyelerinden 1,16 düzeyine çeken banka; bu sayede daha geniş kitlelere hitap etmeyi amaçlıyor. Acil ihtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşlarda bu durumdan istifade edecektir.

Kredilerin geri ödenmesinde 12 aydan 60 aya kadar vade seçenekleri sunan Finansbank; avantajlı faiz oranlarını ise 12 ay vade ile sınırlı tutmuştur. Kullanılmak istenen kredinin vadesi 24 aya çıktığında faiz oranı da bununla doğru orantılı olarak yükselerek 1,18 seviyesinde gerçekleşmektedir.

Vade Uzadıkça Faiz Artıyor!

Müşterinin aldığı krediyi 36 ayda ödemek istemesi durumunda karşılaşacağı faiz oranı 1,19 olmaktadır. Vade 48 aya çıktığında banka tarafından uygulanacak oranda 1,20 seviyesine ulaşmaktadır. 5 yıl süreye yayarak kredi ödemelerini gerçekleştirmek isteyen müşteriler için faiz oranı 1,27’dir.

Bununla birlikte kredi ödemelerinde banka tarafından 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği de sunulmaktadır. Beklenmeyen masraflarla karşılaşan ve likidite sorunu yaşayan müşteriler kredi geri ödemelerini 3 ay erteleme seçeneğine sahip olacaklar. Bu özellikten yararlanmak isteyen müşterilerin faiz oranları –yine vade süresine göre değişkenlik göstermekte-  1,20 ile 1,60 bandında gerçekleşecektir.

Müşteriler Finansbank’tan 5.000 Türk Lirasından 50.000 Türk Lirasına kadar kredi kullanabilmektedirler. Bunun için yapılması gereken Finansbank şubelerine şahsen müracaat etmektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.