Ana SayfaKredilerING’den Peşinatsız Konut Kredisi: Oran Sadece 0,99!

ING’den Peşinatsız Konut Kredisi: Oran Sadece 0,99!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ev sahibi olmak isteyenler için Ing Bank fırsat niteliğinde bir paket hazırladığını duyurdu. Kısa süreliğine duyurulan kampanya kapsamında konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşları bekleyen faiz oranı ise 0,99!

3 aydan başlayan ve 120 aya kadar uzanan vade seçeneklerinde konut finansmanı imkanı sunan Ing Bank; çekilebilecek kredi üst limitini ise 100.000 Türk Lirası ile sınırlandırmıştır.

Kredi Tahsis Ücreti Sadece “ 7 ” Türk Lirası!

Kredi kullanmak isteyen vatandaşlara bankalar tarafından başlangıçta yansıtılan kredi tahsis ücreti, bir diğer adıyla dosya masrafı ücreti kampanya kapsamında Ing Bank tarafından sadece 7 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

10 yıla kadar vade seçenekleriyle geri ödeme yapılabilecek konut kredisinde birbirinden farklı ödeme seçenekleri de mevcut. Kredi müşterisi aylık eşit ve sabit taksitlerle borcunu geri ödemeyi tercih edebilir. Yahut ara ödemeler yaparak kredi borcunu kısa zamanda kapatma yoluna gidebilir. Bir diğer seçenekte ise eşit anapara ödeme seçeneğini kullanarak bütün taksitlerinde ödediği faiz ve anapara miktarını sabitleyebilmektedir.

Aylık Taksit 1550 Türk Lirası

Satın almak istediği konut değerinin yüzde 25’ine sahip olması gereken müşteriler; bankadan konut değerinin yüzde 75’ine kadar finansman sağlayabilmektedirler. 120 ay vadede 100.000 Türk Lirası kredi kullanmak isteyen bir müşterinin bankaya aylık ödemesi gereken taksit tutarı 1.550 Türk Lirasıdır. Tabii ki bu tutar “aylık eşit taksit ödemesi” seçeneğini tercih eden müşteriler için geçerlidir.

Ing Bank kampanya kapsamında kredi kullanmak isteyen müşterilerinden kredi masrafı olarak; kredi tahsis ücreti ( 7 Türk Lirası), ekspertiz ücreti (yaklaşık 850 Türk Lirası), ipotek tesis bedeli (200 Türk Lirası) ve DASK (Deprem ve Doğal Afet Sigortası) poliçesi içinde ortalama 200 Türk Lirası olmak üzere yaklaşık 1300 Türk Lirası ücret tahsil edecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.