Ana SayfaKredilerŞekerbank’tan Emekli Maaş Müşterilerine Özel İhtiyaç Kredisi

Şekerbank’tan Emekli Maaş Müşterilerine Özel İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank emeklilere özel düşük faizli kredi fırsatı sunuyor. Uygun maliyetli, kolay ödeme planları sunulup, hızlı finansman imkanı tanınıyor.

Şekerbank’tan Emeklilere Özel Kredi Faiz Oranlarıyla Kredi

Bankaların birçoğu belli bir yaşa kadar olan emeklilere ihtiyaç kredisi veriyor. Emekli kredisi alma yaşı genel olarak 80’dir diyebiliriz. Yani 80 yaşını geçmeyen emekliler rahat bir şekilde emekli kredisi alabiliyorlar. Emekli kredisini daha avantajlı bir kredi faiz oranıyla almak isteyenlerin maaş müşterisi olduğu bankaları tercih etmeleri gerekiyor. Zira tüm bankalar maaş müşterisi olan emeklilere çok daha düşük bir kredi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi veriyorlar.

Şekerbank Emekli Kredisi ile Düşük Faiz Oranları

Şekerbank da emeklilere özel ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer alıyor. Şekerbank emeklilere özel ihtiyaç kredisini almak isteyen emeklilerin maaşlarını Şekerbank üzerinden almaları gerekiyor. Maaşını Şekerbank üzerinden alan emekliler rahat bir şekilde kredi çekebilirler. Bu kredi için belirlenen kredi faiz oranına baktığımızda 48 ay vadeli 10 bin liralık bir kredi için geçerli olan oranın 1,89 olduğunu görüyoruz.

1,89 kredi faiz oranıyla emekli kredisi alan emekliler Şekerbank’a 10 bin liralık bir kredi için 50 lira tahsis ücreti öderler. Buna ek olarak Şekerbank 3. Kişilere ödenen tüm ücretleri kredi alan emekliye yansıtmaktadır.

Şekerbank emekli kredisine başvuru hakkı kazanmak için emekli maaşınızı Şekerbank’a taşıyabilir, hem krediye hak kazanabilir hem de bankadan promosyon alabilirsiniz. Yüzlerce şubesiyle hizmet veren Şekerbank kaliteli hizmetiyle dikkat çekiyor.

300 TL’den Başlayan Taksitler

10 bin liralık bir krediyi 48 ayda bankaya geri ödemek isteyen emekliler bu kredi için her ay 344 liralık ödemeyi Şekerbank’a yapmalılar. Dileyen emekliler kredi ödemesi yapmak üzere bankaya gitmemek için otomatik ödeme talimatı verebilirler. Emekli hesabı üzerinden verilen otomatik ödeme talimatı ücretsizdir, bu ödemeler için komisyon alınmaz. Bu ödeme sistemi sayesinde emeklilerin kredilerini ödemeleri için Şekerbank şubelerine gitmelerine de gerek kalmaz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.