Ana SayfaGündemAkbank Hukuk Departmanı için Avukat Alımı Yapacak!

Akbank Hukuk Departmanı için Avukat Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank, banka iş ilanları kategorisinde yayımladığı yeni bir ilanla hukuk departmanında görevlendirmek üzere Avukat alımı yapacağını duyurdu. İlana göre banka personel alımları gerçekleştirecek olan Akbank, adaylarda aradığı nitelikleri de açıkladı.

Akbank, yayımlamış olduğu yeni bir ilanla banka personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu. Bu kapsamda hukuk departmanında görevlendirmek üzere Avukat alımı yapacağını belirten banka, yeni personelini Proje Finansmanı, Uluslararası Bankacılık ve Hazine Danışmanlık Avukatı olarak görevlendirecek.

Akbank Avukat Alımında Aranan Nitelikler Neler?

Akbank Avukat Alımında Aranan Nitelikler Neler?
Akbank Avukat Alımında Aranan Nitelikler Neler?

Akbank, yayımlamış olduğu banka iş ilanlarında Avukat alımı için aranan nitelikleri şu şekilde açıkladı:

  • Hukuk Fakültesi mezunu olmak,
  • İleri derecede yazılı ve sözlü mesleki İngilizce biliyor olmak
  • Proje finansmanı ve diğer yapılandırılmış finansman işlemlerinde 1-3 yıl arasında ya da 3-6 yıl arasında tecrübeye sahip olmak,
  • Tercihen uluslararası bankacılık, borçlanma, türev ve hazine işlemlerinde tecrübe edinmiş olmak.

İlanda belirtilen bu gibi şartlara uygun olan adaylar başvurularını kariyer.net üzerinden yapabilecek. Başvuru uygun olan adaylara isse e-posta üzerinden dönüş sağlanarak mülakatlara davet edilecek.

Akbank Bünyesinde Avukatın Görevleri Neler Olacak?

Akbank Bünyesinde Avukatın Görevleri Neler Olacak?
Akbank Bünyesinde Avukatın Görevleri Neler Olacak?

Avukat alımı yapacağını açıklayan banka, ilanda ayrıca bu alanda görevlendirilecek olan personelinin ne iş yapacağı hakkındaki detaylardan da bahsetti. İşte detaylar:

  • Proje Finansman, Uluslararası Bankacılık ve Hazine Hukuk Ekibinin bir üyesi olarak, Akbank’ın Proje Finansmanı (Yatırım Bankacılığı), Uluslararası Bankacılık, Kurumsal ve Ticari Bankacılık, Hazine Departmanlarına ve kurumsal ve ticari şubelerine işlem bazında ve genel bankacılık konularında hukuki görüş ve danışmanlık verecek
  • Altyapı, gayrimenkul, enerji, birleşme ve satın alma, özelleştirme ve kamu-özel sektör ortaklığı projelerinin finansmanı ve bankanın borçlanma işlemlerinde, dış hukuk bürosundan destek almaksızın, İngilizce ve Türkçe kredi/teminat sözleşmelerinin hazırlanması, tadil edilmesi, müzakere edilmesi, toplantılara iştirak edilmesi, imza ve kapanış işlemleri de dahil gerekli her türlü iş ve işlemin gerçekleştirilmesini sağlayacak.

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Adaylar için ilanda belirtilen son başvuru tarihi 31 Temmuz 2023 olup, bu süre zarfı içerisinde kariyer.nt üzerinden başvuru yapılacak.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanlarıkamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-avukat-3501847

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.