Ana SayfaKredilerKuveyttürk’ten Faizsiz Araç Finansmanı

Kuveyttürk’ten Faizsiz Araç Finansmanı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyttürk Araç Finansmanı Kampanyası

Araç sahibi olmak için bankalardan para almak zorundaysanız kredi çekebilir, finansman alabilirsiniz. Standart bankalardan kredi çekmek istemiyorsanız Kuveyttürk gibi katılım bankalarını tercih ederek finansman alabilirsiniz. Kuveyttürk benzeri katılım bankaları faizsiz bankacılık anlayışıyla hizmet verdikleri için sizlere sorun yaşatmazlar. Araç sahibi olmak isteyenler Kuveyttürk araç finansmanı kampanyasına başvuru yapmaları halinde düşük bir kâr payı oranıyla finansman alabilirler.

Kuveyttürk araç finansmanı kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin gerekli belgeleri alarak en yakın Kuveyttürk şubelerine gitmeleri gerekiyor. Bankadan alacağınız finansman için gelir belgeniz, aracın belgeleri, ikamet gösteren bir fatura ve kimlik belgenizle bankaya başvuruda bulunmanız gerekiyor.

Araç finansmanı kampanyasından faydalanan kişiler aldıkları finansmanı geri ödemek üzere 48 aya kadar çıkan vade seçeneklerinden faydalanabilirler. Yani almış olduğunuz finansmanı ödemek için bankadan 4 yıl müsaade alabiliyorsunuz.

Kuveyttürk Katılım Bankası sayesinde alabildiğiniz taşıt finansmanı için finansman tahsis ücreti ödemeniz gerekiyor. 10 bin lira kredi finansmanı almak istediğinizde bankaya masraf olarak 50 lira ödemeniz gerekiyor. Ancak banka araca kasko yaparsa bunun ücretini de siz ödemek zorundasınız. Dolayısıyla finansman için çeşitli ek ücretler karşınıza çıkabilir.

Kuveyttürk araç finansmanı sizlere yüzde 1,17 kâr payı oranıyla veriliyor, taşıt kredilerine nazaran daha düşük olan bu oran Kuveyttürk araç finansmanını mantıklı kılıyor.

Kefil olmadan alabileceğiniz bu finansmanı aracın yarısı kadar alabilirsiniz. Buna ek olarak finansman için sizlerden kefil istenmez. 10 bin lira olarak alabildiğiniz kredi finansmanı için 48 ay vadede aylık olarak 287 lirayı Kuveyttürk Katılım Bankası’na ödemeniz gerekiyor. Bu şekilde almış olduğunuz 10 bin liralık finansman için toplamda 13 bin 862 lira ödeme yapmanız gerekir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.