Ana SayfaKredilerİhtiyaç Kredisi Anadolu Bank Faiz Oranları

İhtiyaç Kredisi Anadolu Bank Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İhtiyaç kredisi kullanımından faydalanmak isteyen müşterilerin yolu bugünlerde Anadolu Bank’a düşecek gibi görünüyor. Zira banka; meslek grubu ayırt etmeden duyurduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile herkese ve her keseye hitap ediyor.

Yasal olarak reşit sayılan, 18 yaşını doldurmuş ve belgelenebilir geliri olan herkesin Anadolu Bank’ta bir kredisi var. Ancak bankanın gerekli gördüğü durumlarda kefil isteme hakkı olduğu da gözden kaçırılmaması gereken bir detaydır.

Faiz Oranı Aylık 1,38

Anadolu Bank ihtiyaç kredisi kullandırımı için 1 aydan 48 aya kadar varan vade seçenekleriyle müşterisinin karşısına çıkmış durumdadır. Banka bütün vade seçenekleri için tek bir faiz oranı belirlemiştir. Aylık 1,38 olarak tayin edilen faiz oranı ihtiyaç kredileri arasında nispeten fazla gözükmektedir. Bu oranın aşağı çekilmesini sağlayabilecek tek durum ise ipotek vermektir. İpotek verebilecek bir gayrimenkule sahip olan müşteri ihtiyaç kredisini aylık yüzde 1,26 faiz oranında kullanabilmektedir. Bu seferde müşterinin karşısına ekspertiz ücreti ve ipotek tesis ücreti çıkacaktır.

Anadolu Bank kullandıracağı kredinin binde beşi oranında bir tutarı müşteriden kredi kullandırım tahsis ücreti olarak tahsil etmektedir. Örneğin 10.000 Türk Lirası kredi kullanan müşteri; bankaya kredi tahsis ücreti olarak 50 Türk Lirası dosya masrafı ödemek durumunda kalacaktır.

Aylık Taksitler 304 Türk Lirası

Anadolu Bank’tan 48 ay vade seçeneğini kullanarak 10.000 Türk Lirası kredi kullanmak isteyen müşteri vade süresi boyunca aylık 304 Türk Lirası bankaya geri ödeme yapacaktır. Müşterinin kredi vadesi dolduğunda bankaya yaptığı ödeme toplamda 14.600 Türk Lirasını bulacaktır. Bu tutara kredi tahsis ücreti ve hayat sigortası poliçesi dahil değildir. Hayat poliçesi olarak da müşteriden ortalama 200 Türk Lirası tahsil edilecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.