Ana SayfaGündemYapı Kredi Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Yapı Kredi Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası otomobil almak isteyenler için iki farklı seçenek içeren taşıt kredisi kampanyası duyurdu. Kampanya uyarınca müşteriler ister binek otomobil için, ister ticari otomobil alımı için kredi başvurusunda bulunabilmektedirler.

Taşıt Kredisi kampanyası kapsamında finansman desteği sadece sıfır araçlara değil, dileyen müşteriler için ikinci el araçlara da sağlanmaktadır.

Geniş Vade Seçenekleri İle Ödeme İmkanı

Yapı Kredi Bankası tarafından taşıt kredisi kullanımı için sunulan vade seçenekleri 12 ay ile 48 ay aralığında değişmektedir. Banka tarafından ticari ve binek araçlarda 24 ay vadeye kadar aylık yüzde 1,30 faiz oranı uygulanmaktadır. Vade 24-48 ay aralığında seçilirse uygulanacak olan faiz oranı da aylık yüzde 1,33 seviyesine yükselmektedir. Sıfır araç alacaklar için geçerli olan bu oranlar ticari ya da binek modellere göre değişkenlik göstermemektedir.

İkinci Elde Faiz Oranı Artıyor

İkinci el araç satın almak isteyen müşteriler için de kredi imkanı kampanya kapsamında sunulmaktadır. 10 yaşına kadar olan ikinci el araçlar için banka tarafından finansman desteği sağlanabilmektedir. Binek ve ticari araçlar için ikinci el otomobillerde bütün vade seçenekleri için geçerli olan oran sabittir. İster 24 ay vadeli kredi kullanın, isterseniz 48 ay; her durumda ikinci el araç alımı için uygulanan aylık faiz oranı 1,35 düzeyindedir.

20.000 Türk Lirası krediyi 36 ay vadede ikinci el araç alımı için kullanmak isteyen müşteri; kendisine uygulanacak olan aylık yüzde 1,35 oranındaki faizden hesaplandığında her ay sabit olarak bankaya 738 Türk Lirası ödeme yapacaktır. Masraflar da dahil edildiğinde vade sonunda müşterinin bankaya ödediği toplam miktar yaklaşık 30.000 Türk Lirasına ulaşacaktır.

Sıfır araç alımı için 20.000 Türk Lirası krediyi 24 ay sürede geri ödemek üzere çeken müşteri ise aylık yüzde 1,30 faiz oranından geri ödeme yapacaktır. Bu durumda müşterinin aylık taksit tutarı yaklaşık 1.000 Türk Lirası olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.