Ana SayfaGündemGaranti Bankası Dosya Masrafsız Konut Kredisi

Garanti Bankası Dosya Masrafsız Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Konut kredilerine özel önem veren bankalardan Garanti Bankası; kurumsal kimliğinde konut kredileri için ayrı bir başlık açtı. Kendisini “mortgate uzmanı” olarak tanımlandıran banka, bu yönde kredi kampanyaları hazırlamaya özen gösteriyor.

Müşteri taleplerini dikkate alan Garanti Bankası konut kredisi kullanımlarında kredi tahsis ücretinin alınmadığı bir kampanya düzenledi.

240 Aya Kadar Vade Seçeneği!

Garanti Bankası mortgate kredisi kullanmak isteyen müşterilerine tam 240 aya kadar vade seçeneği sunmaktadır. Almak istediği eve kira öder gibi sahip olabilecek müşteriler, ödemelerini 20 yıla kadar yayabilecekler.

Kampanya kapsamında çekilebilecek azami konut kredisi miktarı 250.000 Türk Lirası olarak tayin edilmiştir. Ayrıca alınacak konutun değerinin yüzde 80’ine kadar kredi kullanılabileceği de unutulmamalıdır. Örneğin 250.000 Türk Lirası değerinde bir ev alacaksanız, bankadan alabileceğiniz finansman desteğinin azami sınırı 200.000 Türk Lirasıdır.

Garanti Bankası konut kredisi kullanacak müşterilerinden kampanya dahilinde kredi tahsis ücreti almamaktadır. Ancak konutun ekspertiz ücreti ve ipotek tesis ücreti müşteriden tahsil edilmektedir. Ekspertiz ücreti ortalama 1.000 Türk Lirası, ipotek ücreti ise ortalama 200 Türk Lirası olarak müşteriye yansıtılmaktadır.

Faiz Oranı 1,09- 1,14 Bandında

Dosya masrafı ödemeden konut kredisi kullanmak isteyen müşteriler 12 aydan 240 aya kadar istedikleri vade seçeneğinde kredilerini kullanmaktadırlar. Seçilen vadeye göre banka tarafından uygulanan faiz oranı farklılık göstermektedir. Kredi tahsis ücreti alınmayan kredide 12-60 ay arası vade için belirlenen faiz oranı aylık yüzde 1,09’dur. 60- 120 ay aralığında kredi kullanılmak istenirse faiz oranı 1,11 seviyesine çıkmaktadır. 120 aydan 240 aya kadar olan vade seçeneklerinde uygulanacak olan faiz oranı ise 1,14’tür.

Alınacak kredinin tutarı ve vade süresine göre müşterinin aylık ödeyeceği taksit miktarları farklılık gösterecektir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.