Ana SayfaKredilerİş Kurmak İsteyenlere Halkbank’tan 120 Ay Vadeli İşyeri Kredisi

İş Kurmak İsteyenlere Halkbank’tan 120 Ay Vadeli İşyeri Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank 100 Bin TL İşyeri Kredisi

Bir iş kurmak istiyor fakat gerekli finansmanı bulamıyorsanız sizlere en yakın Halkbank şubelerine uğrayabilirsiniz. Zira Halkbank sayesinde işyeri kredisi paketinden faydalanarak uzun bir vade seçeneğiyle kredi çekebiliyorsunuz. Bu kredi hakkında daha detaylı bir bilgi almak isterseniz Halkbank müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Böylece kredi başvurusu için sizlerden istenen özel belgelerden de haberdar olursunuz.

Halkbank işyeri kredisi sabit bir kredi faiz oranıyla sizlere sunuluyor. Bu kredi faiz oranı yüzde 1,29 olarak belirlenmiştir. Eğer Halkbank müşterisiyseniz daha düşük bir kredi faiz oranıyla kredi alabilmeniz söz konusu olabilir. Halkbank işyeri kredisinden faydalanırken bankaya bazı masrafları da ödemeniz gerekiyor. Bu masraflar arasında çeşitli sigorta bedelleri ve kredi tahsis ücreti bulunuyor. 100 bin liralık bir kredi için sizlerden istenecek olan kredi tahsis ücreti 500 liradır. Bu ücreti ödemeniz durumunda krediden faydalanabiliyorsunuz.

Halkbank işyeri kredisi oldukça uzun bir vade seçeneğiyle sizlere sunuluyor. Zira sadece konut kredisi 10 aya kadar verilirken Halkbank işyeri kredisi de 120 aya kadar vade seçeneğiyle veriliyor. Dilerseniz kredi başvurusu esnasında 1 ay ile 120 ay arasında değişen bir vade talep edebiliyorsunuz.

Bu kredi sayesinde Halkbank’tan 100 bin liralık bir kredi paketi aldığınızı varsayarsak bunun için bankaya ödemeniz gereken kredi tahsis ücreti 500 TL olur. Bu ücretin yanı sıra 120 ay vadeli olarak aldığınız bu krediyi geri ödemek için Halkbank’a her ay 1839 lira ödemeniz gerekiyor. Aldığınız krediyi 220 bin 691 lira olarak geri ödediğinizde kredinizin borcunu tamamen ödemiş olacaksınız. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.