Ana SayfaKredilerINGBANK Alışverişçi Kredisi

INGBANK Alışverişçi Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING’den Düşük Faizli Alışverişçi Kredisi

Hollanda merkezli olan ve çok uluslu bankacılık hizmeti veren INGBANK alışveriş yapmayı sevenlerin kesesini rahatlatacak. INGBANK alışverişçi kredisi kampanyasından yararlanarak bütçenizi zorlayan yüksek maliyetli alışverişlerinizi geniş vadelere bölerek ödeyebilirsiniz. ING düşük faizli alışverişçi kredi alarak rahatlıkla ihtiyaçlarınız giderebilir ve eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

ING alışverişçiyi kullanarak bütçenizi zorlayan alışverişlerinizi 48 aya varan vade seçenekleriyle rahatlıkla ödeyebilirsiniz. Telefon alışverişinizi, bilgisayar alışverişinizi, televizyon alışverişinizi, elektronik eşya alışverişinizi ve diğer çeşitli alışverişlerinizi ING ile anlaşmalı firmalardan yapmanız halinde ING alışverişçi kampanyasından yararlanabilir ve alışverişinizin en az 500 en fazla 15000 TL’sini 1,29 faiz oranından 48 ay vade ile ödeyebilirsiniz. Aynı zamanda bir lira dahi dosya masrafı ödemezsiniz.

ING alışverişçi kredisini kullanabileniz için kredi ön onayı almanız gerekir. Kredi ön onayını AVK boşluk TC kimlik numaranızı yazıp 2205’e SMS göndererek alabilirsiniz. Ön onay almanız halinde INGBANK ile anlaşmalı firmadan alışverişinizi yapıp ING kredi veya banka kartı ile ING post cihazı üzerinden ödemesini yapmalısınız. Ödeme slipiniz ile bir ay içerisinde INGBANK’a gelerek ING alışverişçi kampanyasından yaralanabilirsiniz.

15000 TL üzerinden 1,29 faiz oranlı ve 48 ay vadeli ING Alışverişçi Kredisi kullanırsanız kredinizin aylık taksit tutarı 445 TL, toplam geri ödenecek tutar 21367 TL olacaktır. Aynı zamandan kredinizin aylık toplam maliyet oranı %1,5480 yıllık toplam maliyet oranıysa %20,2421 olacaktır. Yıllık ve aylık toplam maliyet oranına faiz, vergiler ve masraflar dâhildir. ING alışverişçide hayat sigortası zorunluluğu yoktur.

ING alışverişçi kredisiniz kullanabilmeniz için INGBANK’ın herhangi bir şubesine yanınızda T.C. Kimlik Numara’sının yer aldığı kimlik belgesi, ING POS slipi üzerinde yer alan ya da işyeri tarafından size verilmiş olan referans kodu veya onay kodu ve kredi ön onay SMS’i referans numarası belgelerini alarak başvurmanız gerekir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.