Ana SayfaGündemTaksiciye ve Servisçiye Özel Masrafsız Kredi Şekerbank’ta

Taksiciye ve Servisçiye Özel Masrafsız Kredi Şekerbank’ta

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankalar kredi kampanyalarına hız kesmeden devam ediyorlar. Öyle ki; hemen her meslek dalı için özel düzenlenmiş kredi kampanyalarıyla karşılaşmak mümkün. Şekerbank bu tür kredi halkasına bir yenisini daha ekledi.

Şehir içi taşımacılık yapan ticari taksiler ve özel servisler için kredi kampanyası Şekerbank tarafından duyuruldu. Krediye konu taşıtların şehir içi taşımacılığında kullanılacak olması kampanyadan yararlanmak için ön şart niteliğindedir.

60 Aya Kadar Vade Seçeneği

Şekerbank tarafından “Şehir İçi Yolcu Taşımacılığına Özel Kredi Kampanyası” kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunulmaktadır. Vade seçeneğine bağlı olarak kredi faiz oranı farklılık göstermektedir.

Banka, müşterisinin gelirlerinin azaldığı zamanlarda kullanması için her yıl 3 aya kadar ödemesiz dönem seçeneği sunmaktadır. Bu seçenek özellikle okulların tatilde olduğu yaz aylarında kullanılmak üzere öğrenci servisi esnafı için fırsat niteliğindedir. Müşteriler isterlerse aylık sabit taksitlerle de kredilerini geri ödeme imkanına sahiptirler.

100.000 Türk Lirasına Kadar Dosya Masrafı Yok

Şekerbank tarafından 4 ayrı vade seçeneği uyarınca düzenlenen kredi kampanyasında faizlerde vadelere göre belirlenmektedir. 0- 18 ay arası vade ile kredi kullanmak isteyen müşteriler aylık yüzde 0,99 oranından faydalanarak kredi kullanabileceklerdir. 18- 36 ay vade aralığında uygulanacak olan faiz oranı 1,24 seviyesine çıkmaktadır. 36- 48 ay aralığında kredi kullanmak isteyen müşteriler için aylık faiz oranı 1,34 seviyesinde gerçekleşecektir. Vade süresi 48- 60 ay aralığına ulaştığında ise kredi faiz oranları da kampanya özelinde en yüksek seviyesi olan 1,39 noktasına ulaşmaktadır.

100.000 Türk Lirası Üzeri Kredi Masraflı

Kredi kampanyasından faydalanarak taksi plakası yahut servis aracı gibi maliyetli harcamalar yapmak isteyen müşterilerin dikkat etmesi gereken bir husus mevcut. Şekerbank 100.000 Türk Lirası üzeri kredi kullanımlarında müşterilerinden binde 7,5 oranında dosya masrafı tahsil etmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.