Ana SayfaEkonomiKartal Borsada da Yüksekten Uçar

Kartal Borsada da Yüksekten Uçar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Dün akşam İtalya deplasmanında Napoli’yi 3-2 yenerek tarihi bir zafere imza atan Beşiktaş Spor Kulübü Şampiyonlar Ligi Grubu’ndan çıkma adına büyük bir adım attı. Bu galibiyet Beşiktaş için kritik öneme sahip.

Napoli karşısında alınan galibiyet sayesinde UEFA’dan yüklü bir galibiyet primi elde eden Beşiktaş, gruptan çıkma başarısı gösterirse kazancını azami derecede artırma şansını elde edecek.

Hisseler Uçuşa Geçti

Şampiyonlar Ligi arenasında elde edilen galibiyet yatırımcılarında dikkatinden kaçmadı. Siyah beyazlı kulübünün Borsa İstanbul’da işlem gören hisseleri güne hızlı bir yükselişle başladı. Borsa İstanbul’un açılmasıyla birlikte hisseleri yüzde 7 prim yaparak 4,60 seviyesine kadar ulaşan Kara Kartal; bu seviyeden gelen satışlar neticesinde 4,55 seviyesinde denge noktası oluşturdu.

Uzmanlar ligde ve Avrupa arenasında aldığı iyi sonuçları, mali tabloda yaşanan iyileşmeler ile destekleyen Beşiktaş Spor Kulübü’nün hisselerinin yakın ve orta vadede yatırımcısına kaybettirmeyeceği yönünde fikir birliğine vardılar.

Mali Tablo Düzeliyor

Sene başında İnönü Stadı’nın yerine yapılan yeni stadına taşınan buradan da yüksek bir gelir elde etmişti. İletişim devi Vodafone ile isim hakkı sponsorluğu imzalayarak yeni stadına Vodafone Arena ismini veren kulüp buradan yüklü meblağda sponsorluk geliri elde etmişti. Ayrıca yeni stadındaki loca ve kombine satışıyla da bilanço tablolarındaki girdi kalemlerini artıran Beşiktaş ekonomik olarak bir nebze olsun rahatlamış görünüyor.

Yıllardır ekonomik zorluklar çeken ve “feda” gibi kampanyalarla düzlüğe çıkmaya çalışan kulüp; son zamanlarda yaptığı transferlerde bonservis bedeli ödememeye dikkat ediyor. Bunun bir sonucu olarak da Beşiktaş transfer dönemleri artık artıda kapatıyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.