Ana SayfaKredilerKOBİ’lere Hediyeli Kredi Garanti’den; Son Gün Yarın!

KOBİ’lere Hediyeli Kredi Garanti’den; Son Gün Yarın!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ticaretin ana unsurlarından olan küçük ve orta büyüklükteki işletmeciler için (KOBİ) Garanti Bankası tarafından kredi kampanyası düzenlendi. Kampanya likidite sorunu yaşayan KOBİ’ler için fırsat niteliğinde.

Kredi kampanyasının dikkat çeken unsuru ise; yapılacak çekiliş ile müşterilere iPhone 6s kazanma şansı sunmasıdır.

Acele Edin Son Gün Yarın

Kampanya için 19.09.2016 – 21.10.2016 tarihleri arası geçerlilik tarihi olarak belirlenmiştir. Kredi kampanyadan faydalanabilmek için Garanti İnternet ve Garanti Cep uygulaması üzerinden 1.000 TL ve katları tutarında Destek kredisi başvurusunda bulunmak zaruridir. Başvurusu onaylanan müşterilerin başvuruyu takiben 15 gün içinde kredilerini kullanmaları gerekmektedir.

Müşteriler kredi limiti olarak 1.000 Türk Lirasından 50.000 Türk Lirasına kadar başvuru yapabileceklerdir. Garanti Bankası kampanya kapsamında minimum 1 ay, maksimum 36 ay vade seçeneği sunmaktadır. Kullanılan kredi miktarı uyarınca müşterilere her bin Türk Lirası karşılığında bir çekiliş hakkı verilmektedir. Garanti Bankası kampanya uyarınca çekiliş ile 30 kişiye Apple iPhone 6S verileceğini duyurmuştur.

Kredi kampanyasından yararlanmak isteyen müşterilerin kullanacağı kredide karşılaşacağı faiz oranı vade seçeneğine göre değişmektedir. 1 aydan 24 aya kadar olan vade seçeneklerinde banka aylık yüzde 1,21 oranında faiz belirlemiştir. 25-36 ay vade bandında kredi kullanmak isteyenler için uygulanacak faiz oranı ise aylık yüzde 1,25’tir.

Kampanyadan Çiftçilerde Yararlanabilir

Kampanya kapsamında kredi kullanacak müşterilerden; tarım sektöründe faaliyet gösteren çiftçi kayıt belgesine (ÇKS) sahip müşteriler, tüzel KOBİ müşterileri ve KOBİ şirket müşterileri yapılacak çekilişe katılabilmektedirler.

Kampanya bitiş süresi 21.10.2016 tarihi olduğu için yarından sonra yapılacak başvurularda çekiliş hakkı kazanılamamaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.