Ana SayfaKredilerQNB Finansbank Ekim Ayı Bütün Faiz Oranları

QNB Finansbank Ekim Ayı Bütün Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Haziran ayı itibari ile Katar’ın dev finans kuruluşu QNB’ye satışı tamamlanan Finansbank’ın adı QNB Finansbank olarak değiştirildi. Bankanın bundan sonra atılımlarını artırarak devam ettirmesi bekleniyor.

İlk hamlede ihtiyaç kredisi faiz oranlarında aşağı yönlü revizeler gerçekleştiren bankanın Ekim ayı kredi faiz oranlarının tamamını tek çatı altında derledik.

Her Kredinin Faizi Ayrı, Masrafı Sabit!

QNB Finansbank müşterilerine sunduğu bütün kredi seçenekleri için sabit masraf uygulamaktadır. Tüm krediler için kredi tahsis ücreti olarak kredi tutarı üzerinden binde 5’lik oran belirlenmiştir.

İhtiyaç Kredisi için banka tarafından uygulanan aylık faiz oranı 1,20% seviyesindedir. Kredi kapsamında belirlenmiş en uzun vade süresi 48 Ay olarak tayin edilmiştir.

Sonbahar Kredisi kampanyası kapsamında QNB Finansbank aylık yüzde 1,27 oranında faiz belirlemiştir. Kredi kampanyası kapsamında banka tarafından sunulan en uzun vade 12 aydır.

QNB Finansbank Online Kredi’ de aylık faiz oranı yüzde 1,20 noktasındadır. Kredi de çeşitli vade seçenekleri olmakla birlikte; kullanılabilecek en uzun vade seçeneği olarak 48 aylık zaman dilimi ön görülmüştür.

QNB Finansbank Telefondan Kredisinde aylık bazda faiz oranı yüzde 1,20’dir. Müşteriler bu kredi türünde de 4 yıl vadeli olarak finansman desteği alabilmektedirler.

QNB Finansbank Tanışma Kredisi diğer kredilere nispeten avantajlı bir orana sahiptir. Kredi kampanyası kapsamında banka tarafından sunulan aylık faiz oranı yüzde 1,19 seviyesindedir. Tanışma kredisi azami 48 ay vade ile çekilebilmektedir.

Borç Transferi Kredisi için belirlenen faiz oranı aylık yüzde 1,20’dir. Krediyi kullanan müşteriler 48 aya varan vadelerde geri ödeme yapabileceklerdir.

Kamu & QNB Finansbank maaş kredisi bankanın en uygun faiz seçeneğini sunduğu kredi olarak ön plana çıkıyor. Bankanın maaş müşterileri aylık yüzde 1,18 oranından kredi kullanabilirken, borçlarını da 48 aya varan vadelerde geri ödeyebilmekteler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.