Ana SayfaKredilerYapı Kredi Konut Kredisi Faiz Oranları 0,95’e Düştü!

Yapı Kredi Konut Kredisi Faiz Oranları 0,95’e Düştü!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi’den Düşük Faiz Oranlı Ev Kredisi

Konut kredisi faiz oranları 1 puanın daha üstünde olan Yapı Kredi bu faiz oranlarını güncelleyerek 1 puanın altına düşürdü. Böylece Yapı Kredi Bankası aracılığıyla uzun vadeli konut kredisi almak isteyenler de artık düşük kredi faiz oranlarıyla kredi alabilecekler. Bankaya kredi başvurusu yapmak istiyorsanız gerekli belgeleri de yanınıza alarak size en yakın Yapı Kredi şubesine gidebilirsiniz.

Yapı Kredi düşük faizli konut kredisi kampanyası için belirlenen güncel kredi faiz oranı 0,95 olarak belirlendi. Bu bağlamda Yapı Kredi Bankası aracılığıyla kredi alan kişiler bir hayli düşük bir kredi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi almış olacaklar.

Yapı Kredi Bankası müşterilerine sunmuş olduğu bu kredi paketi için esnek ödeme seçeneklerini de yine müşterilerine sunuyor. Bu krediyi alan kişiler 120 aya kadar vade talep ederek aldıkları krediyi 10 yıl içinde bankaya geri ödeyebilirler.

Yapı Kredi konut kredisi paketinden faydalanan kişiler yüzde 0,5 kredi tahsis ücreti, ekspertiz bedeli ve konut sigortası bedelini krediyi almadan öderler. Eğer krediden önce bu masraflar ödenmezse krediden kesinti yapılır. Bu durumda talep ettiğiniz krediyi kesintisiz olarak alamazsınız.

Yapı Kredi konut kredisi kampanyasına başvuru yapmak için gelir belgeniz, almak istediğiniz evin tapusu ve kimliğinizle birlikte size en yakın Yapı Kredi şubesine uğrayabilirsiniz.

Yapı Kredi konut kredisi paketinden faydalanarak 100 bin lira kredi alıp krediyi 120 ayda geri ödemek istediğinizi varsayarsak aldığınız kredi için bankaya her ay 1400 liralık bir ödeme yapmanız gerekir. Bu şekilde toplamda 169 bin 222 liralık bir ödeme yaparak kredi borcunuzdan kurtulabiliyorsunuz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.