Ana SayfaGündemOdeabank Konut Kredisi Faiz Oranları'da 1 Puan Altına Düştü!

Odeabank Konut Kredisi Faiz Oranları’da 1 Puan Altına Düştü!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Konut kredilerinde bankaların kampanyaları birbiri ardına geliyor. Sektörün gerisinde kalmak istemeyen Odeabank’ta müşterilerinin karşısına yeni bir konut kredisi kampanyasıyla çıktı.

Konut kredisi kampanyası kapsamında banka tarafından aylık faiz oranları 1 puanın altına çekildi. Odeabank ev sahibi olmak isteyenler için vade seçeneklerine göre faiz oranı tayin etmektedir.

120 Aya Kadar Uzayan Vade Seçenekleri

Odeabank konut kredisi kampanyası kapsamında müşterilerine 120 aya varan vade seçenekleri sunmaktadır. Vade seçeneklerine göre müşterilere uygulanacak faiz oranları değişiklik göstermektedir.

0-60 ay arası geri ödeme süresi ile kredi kullanmak isteyen müşterilere aylık yüzde 0,99 oranında faiz uygulanacaktır.

61-120 ay arası vade ile konut kredisi finansmanı kullanmak isteyen müşteriler için geçerli olan faiz ise aylık yüzde 1,05 düzeyindedir.

Banka müşterilerinden kullanacakları kredi miktarının binde beşi oranında kredi tahsis ücreti tahsil edecektir. 100.000 Türk Lirası kredi kullanımında bu tutar 500 Türk Lirası olarak gerçekleşecektir.

Azami Kredi Tutarı 100.000 Türk Lirası

Odeabank’tan konut kredisi kullanmak isteyen müşteriler için kullanabilecekleri azami kredi tutarı 100.000 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Banka kredi kullanan müşterilerden ortalama 500 Türk Lirası ekspertiz ücreti tahsil etmektedir. Ayrıca alınacak evin ipotek tesis ücretine binaen müşterilerden 200 Türk Lirası masraf tahsil edilmektedir.

Müşterilerine kredi kapsamında hayat sigortası zorunluluğu getiren Odeabank; hayat sigortası poliçe tutarı olarak ortalama 1.000 Türk Lirasını kredi kullananlara yansıtmaktadır.

100.000 Türk Lirası konut kredisini 60 ay vade ile aylık yüzde 0,99 faiz oranında kullanan müşteri bankaya geri ödemelerinde taksit tutarı olarak her ay 2.220 Türk Lirası ödeme yapacaktır.

100.000 Türk Lirası krediyi 120 ay vade ile aylık yüzde 1,05 faiz oranından kullanan müşteri bankaya yapacağı geri ödemelerinde 1.470 Türk Lirası taksit ödemesi yapacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.