Ana SayfaKredilerHalkbank’tan 2017 Kadar Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Halkbank’tan 2017 Kadar Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank’tan İster Masrafız İster Uygun Faiz Oranlı İhtiyaç Kredisi

Esnaf ve sanayiciye finansman sağlamak amacıyla kurulan ve bir devlet bankası olan Halkbank ihtiyaç sahipleri için 2017 yılına kadar erteleme şansı olan ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Halkbank’ın şimdi al 2017 öde sloganıyla duyurduğu kredi 2017 kampanyasıyla Halkbank kredi ödemelerini 2017 yılına kadar erteleme şansı sunarken isteğe bağlı masrafsız kredi veya düşük faiz oranlı kredi imkanı sunuyor.

Halkbank kredi 2017 kredisiyle ihtiyaç sahiplerine 48 aya varan vade seçenekleriyle kredi kullanabilme şansı tanıyor. Halkbank kredi 2017 kampanyasıyla internet bankacılığı, mobil bankacığı veya SMS yoluyla kredi başvurusu yapan ihtiyaç sabilerine 15000 TL’ye kadar kredi limiti belirleme şansı sunarken banka şubelerinden başvuru yapan müşterilerine 50000 TL’ye kadar kredi limiti sunuyor.

Halkbank kredi 2017 kampanyasıyla finansman ihtiyacı olan bireylere isteğe bağlı olarak masrafsız kredi veya uyun faiz oranlı kredi imkânı sunuyor. Halkbank kerdi 2017 kampanyası çerçevesinde masrafsız kredi kullanmak isteyen müşterisine 1,25% faiz oranından kredi verirken masraflı ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterisine 1,19% faiz oranından kredi veriyor. Fakat bu faiz oranları Halkbank’tan hayat sigortası yaptırmak isteyen ve kredili mevduat açtırmak isteyenler için geçerlidir.

Halkbank’tan 50000 TL miktarında 48 ya vadeli ile 1,19% faiz oranından kredi çekerseniz kredinizin yıllık toplam maliyet oranı 18,8924% olur. Kredinizin aylık taksiti 1446,27 TL olurken kredi tahsis ücreti 262,50 TL olur.  Yılık toplam maliyet oranına faiz, kredi tahsis ücreti ve vergiler dahildir.

Kredi 2017 kampanyasına SMS göndererek, internet bankacılığıyla, mobil bankacılıkla ya da Halkbank şubelerine giderek başvurabilirsiniz.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.