Ana SayfaKredilerAkbank 15 Bin TL Taşıt Kredisi

Akbank 15 Bin TL Taşıt Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank’tan Uygun Kredi Faiz Oranlarıyla Taşıt Kredisi

Müşterilerine taşıt kredisi fırsatı sunan Akbank bu krediyi esnek ödeme seçenekleriyle, düşük kredi faiz oranıyla sunuyor. Aynı zamanda kredinin maliyet oranı da düşük. Akbank taşıt kredisi kampanyası için belirlenen kredi faiz oranını incelediğimizde bu oranın yüzde 1,27 olduğunu görüyoruz. Kredi için belirlenen yıllık maliyet oranı ise yüzde 18,57 olarak belirlenmiş.

Akbank taşıt kredisi kampanyasının esnek vade seçenekleri 1 ay ile 48 ay arasında değişiklik gösteriyor. Bu bağlamda bankadan bir taşıt kredisi paketi aldığınızda bu krediyi 4 yıla kadar vadeli olarak ödeyebiliyorsunuz. Kredi için talep edebileceğiniz en kısa vade seçeneği ise 1 ay olarak belirlenmiş.

Bu krediyi almak için bankaya 1 kişiyi kefil göstermeniz gerektiriyor. Dolayısıyla bu kredi için kefil gerektiren bir kredidir diyebiliriz. Bankaya kefil göstererek aldığınız krediye ek olarak aracınıza da rehin koyulacaktır. Borcunuzu ödediğinizde aracın rehini sona erdirilir.

Kredi için bankaya ödemeniz gereken belli başlı masraflar bulunuyor. Sigorta prim miktarları, kasko tutarı değişiklik gösterse de ödemeniz gereken kredi tahsis ücreti sabittir. 15 bin liralık bir kredi için Akbank’a ödemeniz gereken kredi tahsis ücreti miktarı 75 liradır.

15 bin liralık bir kredi paketi alan kişiler bu kredi için en fazla 48 ay vade talep edebiliyorlar, 48 ay vade talep eden kişiler aldıkları 15 bin lirayı bankaya 21 bin 333 lira olarak geri öderler. Krediyi 48 ay taksitle alan kişilerin bankaya her ay ödemeleri gereken taksit miktarı 442 lira olacaktır.

Eğer bu krediye Akbank şubelerinden başvuracaksanız yanınızda araca ait belgeler, kimlik belgeniz, gelir belgeniz de olmalı. Kredinizin olumlu sonuçlanması durumunda şubeden çıkmadan bu krediyi alabilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.