Ana SayfaKredilerTüm PTT Müşterilerine Masrafsız Kredi Fiba Banka’dan

Tüm PTT Müşterilerine Masrafsız Kredi Fiba Banka’dan

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankalar PTT ile anlaşmaya vararak genelde emekli müşterilerine yönelik kredi kampanyaları düzenlemekteler. Ancak Fiba Banka skalayı geniş tutarak PTT müşterilerinin tamamını ilgilendiren bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu.

Kurumların anlaşması ve iş birliği ile hayata geçirilen kampanya kapsamında finansman desteği kullanmak isteyen müşterilerden masraf da tahsil edilmemektedir.

Masrafsız, 30.000 Liraya Kadar Kredi

Dosya masrafı ücreti istemeyen kredi kampanyası kapsamında müşterilere 48 aya varan vade imkanları sunulmaktadır. 30.000 Türk Lirasına kadar kullanılabilen kredi için; vade seçeneği baz alınarak iki farklı faiz oranı tayin edilmiştir.

1 aydan 36 aya kadar vade seçeneği ile kredi kullanmak isteyen müşteriler için faiz oranı aylık yüzde 1,55 seviyesindedir. Bu seçenekten yararlanarak 5.000 Türk Lirası kredi kullanan ve bu krediyi 12 ay vadede geri ödemek isteyen bir müşteri bir yıl süreyle aylık 470 Türk Lirası taksit ödemek durumundadır. Kredi tahsis ücreti bulunmamakla beraber, hayat sigortası için kesilecek poliçe prim tutarı müşteriye yansıtılmaktadır.

Günde 5 Liraya 5.000 Türk Lirası Kredi İmkanı

Kullandığı krediyi daha uzun vadelerde geri ödemek isteyen müşterilerin karşılaşacağı faiz oranı ise bir nebze daha yüksektir. 37-48 ay vade aralığında vade seçeneği tercih edildiğinde aylık faiz oranı yüzde 1,65 seviyesine çıkmaktadır.

Bu seçenekte de kredi tahsis ücreti, yani dosya masrafı bulunmamaktadır.  Aynı şekilde müşteriye yapılacak hayat sigortası poliçesinin primi kendisine yansıtılmaktadır.

5.000 Türk Lirası kredi ihtiyacını kampanya dahilinde gideren müşteri 48 ay vadede borcunu geri ödemeyi tercih ederse; aylık takribi 150 Türk Lirası taksitler ödeyecektir. 4 yıl sonunda bankaya ödenen toplam meblağ 7.200 Türk Lirası düzeyinde gerçekleşecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.