Ana SayfaKredilerZiraat Bankası Uygun Faizli Tüketici Kredisi

Ziraat Bankası Uygun Faizli Tüketici Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası’nın geliştirdiği kredi kampanyalarından biri de “Tüketici Kredisi” kampanyası. İhtiyaç kredileri çatısı altında masrafsız kredi imkanı da sunan banka, tüketici kredisi kampanyasında masraf tahsil etmektedir. Ancak faiz oranı düşürülmüştür.

Masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilerinden dosya masrafı tahsil etmeyen Ziraat Bankası, o seçenekte faiz oranını aylık yüzde 1,34 olarak belirlemişti. Uygun faizli tüketici kredisinde ise kredi tahsis ücreti alınmakla beraber kredi faiz oranı aylık yüzde 1,29 noktasına indirilmiştir.

48 Aya Kadar Uzayan Vade Seçenekleri

Uygun faizli tüketici kredisi kampanyası kapsamında müşteriler finansman ihtiyaçlarını anında giderebilmektedir. Geri ödemelerde ise 48 aya varan vade seçenekleri mevcuttur. Müşteri 4 yıla kadar kendi belirleyeceği zaman diliminde borcunu geri ödeme imkanına sahiptir. Kredi geri ödeme vadesine göre faiz oranı farklılık göstermemektedir. Bütün vade seçeneklerinde faiz oranı aylık yüzde 1,29 oranında sabittir.

Kredi kampanyası dahilinde müşterilerden dosya masrafı tahsil edilmektedir. Dosya masrafı çekilecek kredi tutarının binde beşi oranında müşteriye yansıtılmaktadır. 10.000 Türk Lirası kredi kullanımında masraf olarak müşteriden 50 Türk Lirası kesilmektedir. Alınan kredi miktarına göre bu ücret farklılık göstermektedir.

Kredi Vadesi Boyunca Hayat Sigortası Zorunlu

Tüketici kredisi dahilinde müşterilerin hayat sigortası yaptırmaları banka tarafından mecburi tutulmuştur. Hayat sigortası poliçe prim ücreti müşterilerden tahsil edilmektedir. Hayat sigortası yaptırılmasının kredi vadesi boyunca devam edeceği unutulmamalıdır.

Ziraat Bankası gerekli gördüğü durumlarda müşterilerinden ipotek yahut kefil talep edebilmektedir. Müşterilerden istenen belgelerin tamamı kefil istendiği durumlarda kefiller için de geçerlidir. İpotek alındığı durumlarda ise ipotek tesis ücreti ayrıca müşteriye yansıtılmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.