Ana SayfaKredilerVakıfbank Sonbahara Özel Taşıt Kredisi

Vakıfbank Sonbahara Özel Taşıt Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank’tan Esnek Vade Seçenekleriyle Araç Kredisi

Araç sahibi olmak isteyenlerin tercih edebilecekleri kredi paketlerinden biri olan Vakıfbank Sonbahara Özel Taşıt Kredisi kampanyası sayesinde yüksek miktarlı bir araç kredisi paketi alabilirsiniz. Kredi faiz oranları da oldukça iyi durumda olan bu kredi esnek vade seçenekleriyle sizlere sunuluyor. Vakıfbank’ın mevcut kredi kampanyasını değerlendirerek kredi almak isterseniz başvurunuzu yapmak üzere size en yakın şubeye uğramanız gerekiyor.

Vakıfbank taşıt kredisi kampanyasını incelediğimizde 48 ay vadeli 30 bin liralık bir kredi için belirlenen kredi faiz oranının yüzde 1,16 olduğunu görüyoruz. 1,16 kredi faiz oranıyla sunulan kredinin yıllık maliyet oranı ise yüzde 16,98’dir.

Esnek geri ödeme seçenekleriyle sizlere sunulan bu kredi için talep edebileceğiniz vade aralığı 1 ay ile 48 ay arasındadır. Dolayısıyla bankadan kredi aldıktan sonra mevcut borcunuzu 4 yıl içinde bankaya geri ödeyebiliyorsunuz. Bu krediyi aldıktan sonra taksitlere uymaz ve borcunuzu erkenden ödemek için toplu ödeme yaparsanız erken ödeme cezasıyla karşılaşabilir, yüzde 1-2 arasında daha fazla ödeme yapmak zorunda kalabilirsiniz.
30 bin liralık Vakıfbank taşıt kredisi için 150 lira kredi tahsis ücretinin yanı sıra kasko ücretini de ödemeniz gerekiyor. Rehin için 3. Kişilere ödenecek olan ücretler de sizlere yansıtılacaktır.

Eğer 30 bin lira taşıt kredisi alırsanız bu krediyi geri ödemek için 48 aya kadar vade talep edebilirsiniz. 48 ayda 30 bin liralık borcu ödemek istediğinizde bankaya her ay ödemeniz gereken taksit miktarı 861 lira olur. 861 liralık taksitlerle borcunuzu 48 ayda bankaya geri ödediğinizde toplamda 41 bin 480 lira geri ödeme yapmış olur ve borcunuzdan kurtulursunuz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.