Ana SayfaKredilerKuveyttürk Katılım Bankası’ndan 60 Ay Vadeli İşyeri Finansmanı

Kuveyttürk Katılım Bankası’ndan 60 Ay Vadeli İşyeri Finansmanı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyttürk İşyeri Finansmanı

Yeni bir iş kurmak ve şansınızı denemek istiyor fakat maddi sorunları çözemiyorsanız Kuveyttürk Katılım Bankası’nın sizlere sunmuş olduğu ilgili paketleri inceleyebilirsiniz. Oldukça düşük bir kâr payı oranıyla sizlere sunulan bu finansmanı yüksek miktarlı olarak almanız da söz konusudur. Bu bağlamda yapmanız gereken şey size en yakın Kuveyttürk Katılım Bankası şubesine uğramak ve gerekli evraklarla başvurunuzu tamamlamak olacaktır.

Kuveyttürk işyeri finansmanı için yüzde 50 oranında peşinatınızın olması gerekiyor, yani toplam maliyetin yüzde 50’si kadar finansman talebinde bulunabiliyorsunuz. Finansman başvurusu için işyeri onaylı gelir belgeniz, kimliğiniz ve ikamet adresinizi gösteren bir faturayı banka yetkililerine ibraz etmeniz gerekiyor.

Kuveyttürk Katılım Bankası işyeri finansmanı için belirlenen vade seçenekleri 5 yıla kadar yükseliyor. Bu sayede aldığınız finansman için bankadan 60 aya kadar vade talep edebiliyor, borcunuzu çok uzun bir süreliğine yapılandırabiliyorsunuz.

İşyeri finansmanı için belirlenen finansman kâr payı oranını incelediğimizde bu oranın 60 ay vadeli 120 bin lira işyeri finansmanı paketi için yüzde 1,29 olduğunu görüyoruz. 120 bin liralık finansman almak isteyen bir kişi Kuveyttürk’e finansman tahsis ücreti olarak 3465 lira ödeme yapar. Finansmana ait tüm masraflar finansman talebinde bulunan müşteriye aittir.

Kuveyttürk uzun vadeli işyeri finansmanı kampanyası ile 120 bin liralık finansman alarak 60 ay vade talep etmeniz durumunda bankaya ödemeniz gereken taksit miktarı 3 bin 84 lira olacaktır. Hayat sigortası ücreti finansman için ödemiş olduğunuz taksit tutarına dâhil edilmeyecektir.

120 bin liralık bir finansman alarak bu finansman paketini 120 ayda bankaya geri ödeyen kişiler aldıkları 120 bin lira için toplamda 185 bin 96 lira ödeme yaparlar. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.