Ana SayfaKredilerDenizbank’tan 60 Aya Kadar Vadeli Eğitim Kredisi

Denizbank’tan 60 Aya Kadar Vadeli Eğitim Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank’tan Uygun Kredi Faiz Oranlarıyla Eğitim Kredisi

Eğitime destek veren Denizbank bunun için avantajlı kredi paketlerini tüketicilere sunmuş durumda. İsteyen herkes Denizbank resmi internet sitesi üzerinden eğitim kredisi başvurusunda bulunabiliyor. Bu kredi için belirlenen kredi faiz oranlarını incelediğimizde kredi faizlerinin değişken olduğunu, vade seçeneklerine göre değiştiğini görebiliyoruz. 

Denizbank eğitim kredisi kampanyası standart ihtiyaç kredilerine nazaran daha uzun vadede veriliyor. Öyle ki bu krediyi 60 aya kadar vadeli olarak alma şansınız bulunuyor. Denizbank eğitim kredisini 60 ay vadeli olarak aldığınızda krediyi 5 yıl içinde bankaya geri ödemeniz gerekiyor. Bu krediden faydalanmak isteyen kişiler daha hızlı sonuçlanacak bir başvuru yapmak için Denizbank şubelerinden başvuru yapmalılar. Bu başvuru esnasında birtakım belgeler talep ediliyor. Bunlar nüfus cüzdanı, yerleşim yeri belgesi, öğrenci kabul belgesi ve gelir belgesidir.

Denizbank eğitim kredisi için belirlenen kredi faiz oranlarını incelediğimizde bu oranların kredi vadesine ve miktarına göre değişiklik gösterdiğini görüyoruz. 12 aylık taksitle 10 bin lira kredi için kredi faiz oranı yüzde 1,35, 24 aylık taksitle 10 bin lira kredi için kredi faiz oranı yüzde 1,40, 36 ay taksitle 10 bin lira kredi için kredi faiz oranı yüzde 1,41’dir.

Denizbank eğitim kredisi almak isteyenler hayat sigortası prim ücretlerinin yanı sıra kredi için kredi tahsis ücreti de öderler. Kredi tahsis ücreti her 10 bin liralık eğitim kredisi için 50 lira olarak belirlenmiştir. Sigorta prim bedeli ise kişinin durumuna göre değişiklik arz edebilir.
12 ay vadeli 10 bin lira eğitim kredisi alan kişiler 50 lira kredi tahsis ücretinin yanı sıra 84 lira sigorta prim bedeli öderler. Alınan kredinin taksit miktarı 924 lira olacaktır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.