Ana SayfaKredilerAlternatif Bank’tan Bireysel İhtiyaç kredisi

Alternatif Bank’tan Bireysel İhtiyaç kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ABank’tan Düşük Faiz Oranlı İhtiyaç Kredisi

Alternatif Bank ihtiyaç sahiplerinin her türlü ihtiyaçlarına finansman sağlayabileceği ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. ABank ihtiyaç kredisi kampanyasıyla ihtiyaç sahiplerine teminatsız, kefilsiz ihtiyaç kredisi veriyor.

Alternatif Bank ihtiyaç kredisi kampanyasıyla ihtiyaç sahiplerine en az 3 ay en çok 48 ay vade seçeneği sunuyor. Alternatif Bank ihtiyaç kredisi kampanyasıyla okul masraflarınızı, düğün masraflarınızı, giyim masraflarınızı ve tüm masraflarınızı 48 aya varan vade seçeneğiyle ve 1,29 faiz oranıyla bütçenize yük etmeden yavaş yavaş ödeyebilirsiniz. ABank ihtiyaç kredisini kefilsiz, ipoteksiz teminatsız alabilir ve sonbahar ve kış masraflarınızı finanse edebilirsiniz. Alternatif Bank yukarıda da söylediğimiz gibi kefil ve teminat istememekle birlikte hayat sigortası istemektedir. Bunun dışında kredi tutarının %0,5 kadar kredi tahsis ücreti, %15 kadar kaynak kullanım destekleme fonu (KKDF), %5 BSMV almaktadır.

ABank ihtiyaç kredisini 36 ay vadeli ve 10.000 TL miktarında alırsanız kredinizin yıllık toplam maliyet oranı 19,09% olur. Alternatif Bank da aylık 362 TL kredi taksiti ödersiniz. Kredinizin kredi tahsis ücreti 50 TL olurken vereceğiniz diğer ücretler ise 127 TL olur. Bunun dışında hayat sigortası primi de ödersiniz hayat sigortası primi kişinin cinsiyetine, yaşına ve kredinin vadesine göre değişiklik göstermektedir o yüzden sigorta primini hesaba katmıyoruz. Yıllık toplam maliyet oranına kredi tahsis ücreti ve vergiler dâhildir.

ABank ihtiyaç kredisine nüfus cüzdanı, ikametgâh belgesi,  gelir belgesi ve ABank tarafından istenecek diğer belgeler ile ABank şubelerinden başvurabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.