Ana SayfaKredilerZiraat Bankası’ndan Emeklilere 50 Bin Lira Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası’ndan Emeklilere 50 Bin Lira Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası Emekli Kredisi

Emekliler Ziraat Bankası müşterisi olmasa da bu bankadan kredi başvurusu yapabiliyorlar. Ancak Ziraat Bankası’nın emekli maaş müşterisi olanların daha kolay kredi alabileceklerini belirtebiliriz. Biz tüketici kredisi paketleri kapsamında sunulan bu kredi kampanyası masrafsızdır. Dolayısıyla emekliler ihtiyaç kredilerini Ziraat Bankası’ndan almaları halinde masraf ödemezler. Aynı kredi paketi masraflı seçeneğiyle de sunulmuş durumda. Her iki kredi paketi arasında değişen şey ise kredinin faiz oranıdır. Masraflı emekli kredisi alan kişiler daha düşük bir kredi faiz oranıyla kredi alabilirlerken masrafsız emekli kredisi alan kişiler daha yüksek bir kredi faiz oranıyla işlem yapabilirler.

Ziraat Bankası masrafsız emekli kredisi kampanyasını incelediğimizde bu kredinin kredi faiz oranının yüzde 1,25 olduğunu görüyoruz. İhtiyaç kredisi için oldukça düşük bir kredi faiz oranı olan yüzde 1,25 sabittir, krediyi ödediğiniz süre boyunca kredi faizi artmayacağı için taksit miktarı da artmaz.

Ziraat Bankası’ndan masrafsız ihtiyaç kredisi alan emekliler aldıkları krediyi eşit taksitlerle öderler. Kredi için belirlenen minimum vade seçeneği 1 ayken maksimum vade seçeneği 48 aydır. Dolayısıyla alınan kredi için 4 yıla kadar vade talep edilebiliyor. Kredi 3 ayda bir taksit ödemek suretiyle de verilebiliyor. Bunun için ek bir masraf ödemek gerekmiyor. Yapılması gereken şey 3 ayın taksit toplamını 1 ayda ödemek oluyor.

Masrafsız emekli kredisi kapsamında kredi tahsis ücreti alınmazken bu krediyi alan kişilerin sigorta yaptırmaları zorunludur. Krediden yüksek miktarlı olarak da faydalanılabiliyor. 50 bin liralık masrafsız ihtiyaç kredisi alan emekliler bu krediyi 48 ayda geri ödemek istediklerinde kredi için belirlenen taksit miktarı 4 bin 469 lira olacaktır. Daha detaylı bir hesaplama tablosu için Ziraat Bankası resmi sitesine göz atabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.