Ana SayfaKredilerFibabanka’ dan 10 Yıl Vadeli Güzel Evim Konut Kredisi

Fibabanka’ dan 10 Yıl Vadeli Güzel Evim Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka’dan Ev Sahibi olmak İsteyenlere Güzel Evim Konut Kredisi

Fibabanka güzel evim konut kredisi kampanyasıyla müşterilerine ve müşterisi olmak isteyenlere uzun vade imkanları ve uygun faiz oranıyla kredi çekebilme imkanı tanıyor. Fibabanka güzel evim konut kredisiyle vade boyunca sabit faiz oranından konut kredisi çekerek bütçenizi zorlamadan ev sahibi olabilirsiniz.

Fibabanka güzel evim konut kredisiyle ev sahibi olmak isteyenlere 120 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Fibabank güzel evim konut kredisiyle 10 yıla varan vade seçeneğinin yanında müşterilerine 750.000 TL kadar kredi limiti belirleme şansıda sunuyor.

Fibabanka uzun vade yüksek kredi limitini güzel evim konut kredisi paketi kapsamında sunuyor. Güzel evim konut kredisi paketinden yararlanabilmeniz için Fibabanka’dan otomatik fatura, KMH, konut ve DASK sigortası, hayat sigortası, Finansbank bonus kredi kartı almanız gerekiyor.

Fibabanka güzel evim konut kredisinin faiz oranları kredinin vadesine ve kredi limitine göre değişiklik gösteriyor. Fibabanka güzel evim konut kredisinde 0-60 ay vade ile 500.000 TL’ye kadar kredi limitine 0,97 faiz oranı uygularken 500.001-750.000 TL arası 60 ay vadeli konut kredisine 0,99 faiz oranından işlem yapıyor. Fibabanka 61-120 ay vade ve 500.000 TL kredi limitine 0,99 faiz oranı belilerken 61-120 ay vadeli 500.001- 750.000 TL limitli konut kredisine 1,02 faiz oranından işlem yapıyor

Fibabanka’dan 60 ay vadeli 100.000 TL limitli güzel evim konut kredisi alırsanız kredinizin yıllık toplam maliyet oranı 12,8515 olur. Kredinizin toplam masrafları 1.876,85 olur. Toplam masraflara kredi tahsis ücreti, ekspertiz ücreti, ipotek tesis ücreti, 1 yıllık konut sigortası primi, 1 yıllık DASK primi ve vergiler dahildir. Ekspertiz ücreti konutun özelliklerine göre değiştiği için masraf kaleminde farklılık olabilir.

Fibabanka ipotek tesisli güzel evim konut kredisine Fibabanka şubelerinden başvurabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.