Ana SayfaGündemİş Bankası’ndan Bir Milyon Liraya Kadar Ev Kredisi Kampanyası

İş Bankası’ndan Bir Milyon Liraya Kadar Ev Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İş Bankası’ndan nakit desteği alarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için ev kredisi kampanyası kapsamında banka 120 aya kadar vade imkanı sunmaktadır. Alınabilecek kredi miktarı ise maksimum bir milyon lira.

Azami Vade 120 Ay, Azami Tutar Tam Bir Milyon Lira

Ev kredisi kampanyası uyarınca banka 120 aya kadar vade imkanı sunmuştur. Azami 120 ay olarak belirlenen kredinin vade süresi, müşterice daha kısa zaman dilimi tercih edilerek de kullanılabilmektedir. Bankanın uyguladığı aylık yüzde 0,99’luk faiz oranı ise tercih edilecek bütün vadeler için geçerlidir. Vade uzunluğuna ya da çekilen kredi tutarına göre farklı faiz oranları uygulanmamaktadır.

Ev kredisi için İş Bankası’nın belirlediği maksimum kredi tutarı ise tam bir milyon Türk Lirası.  Bu meblağ ev kredisi kullanımlarında ülkemizde verilen en yüksek kredi tutarı olarak göze çarpmaktadır. Burada dikkat edilmesi gereken husus ise; alınacak evin ekspertiz değerinin maksimum yüzde 75’ine kadar kredi kullanılabilmesidir. Örneğin 400.000 Türk Lirası değerinde bir ev satın almak isteyen müşteri, bankadan ancak 300.000 Türk Lirasına kadar finansman kullanabilmekte ve kalan tutarı ise kendi imkanları ile tamamlamak durumundadır.

300.000 Türk Lirası ev kredisi kullanan müşteriden banka bir defaya mahsus olmak üzere binde 5 oranında kredi tahsis ücreti almaktadır. Bu da söz konusu tutar için 1.500 Türk Lirasına tekabül eder. Ayrıca müşteri; ipotek tesis ücreti, ekspertiz ücreti, DASK, hayat sigortası ve konut sigortası poliçe primleri için toplamda yaklaşık 1.500 Türk Lirası daha ödeme yapmak durumundadır.

300.000 Türk Lirası krediyi 120 ay vadeli olarak kullanan müşterinin İş Bankası’na aylık yaklaşık 4.300 Türk Lirası taksit ödemesi yapması gerekecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.