Ana SayfaEkonomiAnkara Ticaret Odası’nın 9 Yönetim Kurulu Üyesi İstifa Etti!

Ankara Ticaret Odası’nın 9 Yönetim Kurulu Üyesi İstifa Etti!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ankara Ticaret Odası dün gece istifa depremiyle sarsıldı. Ticaret odasının 11 yönetim kurulu üyesinden 9’u gece yarısı istifalarını Başkan Salih Bezci’ye sundu.

Bugün öğlen saatlerinde Ankara Ticaret Odası Meclis toplantısının yapılacağı ve bu toplantıda ATO Başkanı Salih Bezci’nin de istifa edip etmeyeceğinin belli olacağı bilgisi verildi.

Ankara Ticaret Odası Cumhuriyet İle Yaşıt

Ankara Ticaret Odası; Ankara’da etkinlikte bulunan ticari kurum ve kişilerin ticari işlemlerini düzenleyen, kayıt altında tutan ve bu işletmelere ait sicillerin tutulduğu kurumdur. 1923 yılında kurulan Ankara Ticaret Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı 1997- 2011 yılları arasında tam 14 yıl süre ile Sinan Aygün yapmıştır. Sinan Aygün’ün ardından koltuğa Salih Bezci seçilmiştir. Salih Bezci Ankara Ticaret Odası’ndaki başkanlık görevini 5 yıldır sürdürmektedir. ATO Meclis Başkanlığını ise 1999 yılından bu zamana kadar Nurettin Gürgür yapmaktadır.

İstanbul’un Ardından Türkiye’nin En Büyük 2. Ticaret Odası

Bütün ticari faaliyetlerle uğraşan Ankara esnafını farklı şekillerde destekleyen; çevredeki ilgili sistemleri takip eden, üyenin mesleğine uygun olarak ilerlemesine yardımcı olarak destek sağlayan ve problemlere çözüm üretmeye çalışan Ankara Ticaret Odası’nın 125 bin üye işletmesi bulunmaktadır. ATO, söz konusu üye sayısı itibari ile, İstanbul Ticaret Odası’ndan sonra, Türkiye’nin en büyük ikinci ticaret odası konumunda bulunmaktadır. Danışman ve uzman kadroları ile devlet ve özel sektör kuruluşlarına ve üye işletmelerine danışmanlık hizmeti de sunmaktadır. Ayrıca ATO; araştırma raporları oluşturarak üyelerini ve toplumu bilgilendirmeyi de kendisine şiar edinmiş bir kuruluştur. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.