Ana SayfaKredilerGaranti Bankası’ndan Kısa Vadeli İhtiyaçlarınız İçin Avans Hesap

Garanti Bankası’ndan Kısa Vadeli İhtiyaçlarınız İçin Avans Hesap

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası Uygun Faiz Oranlı Avans Hesabı

Türkiye’nin en büyük ikinci özel bankası olan Garanti Bankası müşterilerine hesabında para olmadığı zamanda nakit para çekebilme şansı tanıyan avans hesap kampanyasını duyurdu. Beş gün içerisinde sonuçlanan Garanti Bankası avans hesabıyla acil nakit ihtiyaçlarınızı hiçbir prosedürle uğraşmadan kolaylıkla finanse edebilirsiniz.

Garanti Bankası avans hesabı vadesiz mevduat hesabına bağlı çalışan bir hesap türüdür. Garanti Bankası bireysel müşterileri ve Kobi müşterileri kolaylıkla internet bankacılığı kullanarak avans hesabı açabilir ve limitini belirleyebilir. Garanti Bankası bireysel müşterilerine internet bankacılığı aracılığıyla 5.000 TL kadar avans hesap limiti belirleme şansı tanırken Kobi müşterilerine ise 12.000 TL kadar limit belirleme şansı sunuyor. Bu limitlerin üzerindeki limit isteklerini Garanti Bankası şubelerinden yapabilirsiniz.

Garanti Bankası avans hesabı yoluyla kullandığınız paraya kullandığınız gün kadar faiz uygulamaktadır. Garanti Bankası’nın avans hesabına uyguladığı aylık faiz oranı yüzde 2,02’dir. Garanti Bankası avans hesabından çekilen avanslara hesap ekstresi göndermektedir.

Garanti Bankası avans hesap başvurusu yapabilmeniz için Garanti Bankası vadesiz mevduat hesabınız olması lazım ve bu mevduat hesabınız internet şubesi kullanımına açık olması gerekir. Eğer bu şartları taşıyorsanız Garanti Bankası internet şubesine girerek sırasıyla başvuralar, kredi, avans hesap adımlarını takip ederek avans hesaba başvuru yapabilirsiniz. Eğer şartları taşımıyorsanız Garanti Bankası şubelerine giderek vadesiz mevduat hesabı açabilirsiniz veya hesabınızı internet kullanımına açabilirsiniz.

Garanti Bankası bireysel müşterilerine 5.000 TL, Kobi müşterileri ise 12.00 TL kadar avans limiti başvurularını internet üzerinden yapabileceklerini yukarıda söylemiştik. Bu limit belirleme ve artırımını Garanti Bankası internet şubesini kullanarak sırasıyla hesap ve ürünler, avans hesaplarım, limit arttırma adımlarını takip ederek yapabilirler.

Başvurularınızın sonuçlarını e-posta üzerinden gelen mail yoluyla öğrenebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.