Ana SayfaKredilerKuveyttürk Katılım Bankası’ndan 36 Ay Vadeli Seyahat Kredisi

Kuveyttürk Katılım Bankası’ndan 36 Ay Vadeli Seyahat Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyttürk Seyahat Finansmanı

Hac başta olmak üzere yurtdışı seyahatleriniz için Kuveyttürk Katılım Bankası’ndan seyahat finansmanı alabilirsiniz. Hem yurtiçi seyahatleri hem de yurtdışı seyahatleri için geçerli olan bu finansman kampanyası sayesinde 10 bin lira finansman alabiliyorsunuz. Yapmanız gereken şey size en yakın Kuveyttürk Katılım Bankası şubesine uğrayarak başvuruda bulunmaktır.

Kuveyttürk Katılım Bankası tarafından tüketicilere sunulan bu finansman paketinin kâr payı oranı 36 aylık bir finansman paketi için yüzde 1,39 olarak belirlenmiştir. Eğer bankadan finansman alır ve 36 ay vade talep ederseniz sizin için de bu kâr payı oranı geçerli olacaktır. Kuveyttürk maaş müşterisi olanlar bu finansmanı daha uygun bir oranla alabilirler. Aynı zamanda başvuru esnasında herkesten istenen işyeri onaylı gelir belgesi Kuveyttürk Katılım Bankası’ndan maaş alan kişilerden istenilmiyor. Şubelerden yaptığınız başvurular sonuçlandıktan sonra birkaç dakika içinde finansmanınızı alabilirsiniz.

Seyahat finansmanı için belirlenen vade seçeneklerine göz attığımızda bu finansmanın ihtiyaç kredilerine nazaran daha düşük bir vadeyle verildiğini görüyoruz. Öyle ki bankadan seyahat finansmanı alan kişiler aldıkları finansman için en fazla 36 ay vade talep edebiliyorlar.

Kuveyttürk Katılım Bankası seyahat finansmanı paketinden faydalanmak isteyen kişiler alacakları finansman için finansman tahsis ücreti öderler. Buna ek olarak finansman için 3. Kişilere ödenecek masrafların tamamı da finansmanı alacak olan kişilere yansıtılır.

Almış olduğunuz 10 bin liralık seyahat finansmanı için 36 ay vade talep ettiğinizde aylık taksit tutarı 371 lira olur. Bu şekilde 36 ay boyunca düzenli olarak ödeme yaptığınızda bankaya toplamda 13 bin 381 lira ödemiş olacaksınız. 10 bin liralık seyahat finansmanı paketi için ödenmesi gereken finansman tahsis ücreti ise 52,5 liradır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.