Ana SayfaEkonomiİstanbul’a Yeni Avm Projesi: Değeri Tam 1 Milyar Lira

İstanbul’a Yeni Avm Projesi: Değeri Tam 1 Milyar Lira

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Nurol GYO (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı)’nun yeni projesi İstanbul’a yeni bir AVM. Dünyanın ünlü markalarını bünyesinde barındıracak olan Oasis Outlet Center tam olarak bitirildiğinde maliyeti 340 milyon doları bulacak.

Günümüz yaşam tarzını, büyük ve gelişmiş bir şehrin ihtiyaçlarını gözlemleyerek buna göre projeler üreten Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, inşaat, turizm, enerji, finans ve savunma sanayinde evrensel çapta hizmet göstermektedir. Ayrıca Nurol GYO Borsa İstanbul 100 Endeksi’nde işlem görmektedir.

1 Milyar Liralık Yatırım

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şimdi de tüm dünya markalarını İstanbul’da bir araya topluyor. İstanbul Güneşli’de yerli ve yabancı bir çok markayı barındıran Oasis Outlet AVM’yi insanların hizmetine sunuyor. AVM için yapılan yatırımın ise 340 milyon dolar civarında olduğu belirtiliyor. Yeni bir iş yeri yeni istihdam demek. Oasis Outlet AVM’nin yaklaşık 1000 kişiye istihdam yaratması bekleniyor. 120 mağazaya sahip olan Oasis Outlet AVM’ de ayrıca sinema, eğlence merkezleri, açık hava AVM, spor merkezleri, basketbol sahası, restoranlar, kafeler, açık hava pazarı, yarı olimpik havuz, dekorasyon kısımları bulunmakta. Ayrıca 120 mağaza bulunuyor. Mağazaların yüzde 45 dilimlik kadarı kiralanmış durumda.

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Samim Hatipoğlu hedeflerinin yüzde 100 kiralanmayla açılmak olduğunu dile getirdi. Kiralama ücretlerinin piyasanın altında tutularak kiralamada kolaylık sağladıklarını belirten Samim Hatipoğlu; markaları kiracı gibi, müşteri gibi değil iş ortakları gibi gördüklerini belirterek ayrıca markaların kira öderken, ister sabit ister ciro bazlı kira modelini kullanabileceklerini sözlerine ekledi.

Günlük ortalama 50 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen Oasis Outlet AVM’nin 300 milyon dolarlık ticaret hacmi yaratacağı tahmin ediliyor. Tüketicinin outlet kavramını sevdiğini, ayrıca İstanbul’a gelen turistlerin yabancı markalara daha fazla ilgi gösterip, Türkiye’ye döviz bıraktıklarını belirten Hatipoğlu, AVM’nin iş hacminin büyük olmasını beklediklerini bildirdi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.