Ana SayfaGündemING Masrafsız Konut Kredisi’nde Faizi 1 Puanın Altına Çekti!

ING Masrafsız Konut Kredisi’nde Faizi 1 Puanın Altına Çekti!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank ev almak isteyen ancak maddi destek arayanlar için kampanya düzenledi. Kampanya dahilinde konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için faiz oranı aylık yüzde 0,99 olarak belirlenmiştir.

ING Bank ev sahibi olmak isteyen müşterilerine bu kampanya uyarınca azami 100.000 Türk Lirasına kadar kredi vermektedir.

Azami Vade 120 Ay, Dosya Masrafı Yok

Bankalar genellikle kullandırdıkları kredi üzerinden müşterilerinden kredi tahsis ücreti adı altında masraf almaktadırlar. Müşterilerin henüz finansmana ulaşmadan yansıtılan masraf karşısındaki serzenişleri tüketici hakem heyetlerine binlerce dosya olarak yansımıştır. Bu durumu dikkate alan ING Bank konut kredisinde dosya masrafı almamaktadır.

Konut kredisi kampanyası kapsamında müşterilere ING Bank tarafından 120 aya kadar vade imkanı sunulmuştur. Müşteri tercih ederse borcunu daha kısa vadede de kapatabilecektir. Bütün vadelerde faiz oranı 0,99 olarak sabittir.

Konut Değerinin Yüzde 75’ine Kadar Kredi İmkanı

Müşteri satın almak istediği konut değerinin yüzde 75’ine kadar finansmanı ING Bank’tan sağlayabilmektedir. 120 ay vadeli olarak 100.000 Türk Lirası kredi kullanmak isteyen bir müşterinin bankaya aylık ödemesi gereken taksit tutarı takribi 1.550 Türk Lirasıdır.

ING Bank kampanya kapsamında kredi kullanmak isteyen müşterilerinden kredi masrafı olarak; ekspertiz ücreti (yaklaşık 850 Türk Lirası), ipotek tesis bedeli (250 Türk Lirası) ve DASK (Deprem ve Doğal Afet Sigortası) poliçesi içinde ortalama 200 Türk Lirası olmak üzere yaklaşık 1300 Türk Lirası ücret tahsil edecektir.

Bununla birlikte konut kredisi kullanacak müşterilerin hayat sigortası yaptırmaları da zaruridir. Hayat sigortası; konut kredisi borcunun tamamı bankaya ödenene kadar her yıl müşteri tarafından yenilenmek mecburiyetindedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.