Ana SayfaKredilerTürkiye Finans 100 Bin TL Arsa Finansmanı

Türkiye Finans 100 Bin TL Arsa Finansmanı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans Arsa Finansmanı

Türkiye Finans Katılım Bankası yüksek miktarlı arsa finansmanı paketiyle dikkat çekiyor. Bankanın sahip olduğu bu finansman kampanyası sayesinde 100 bin lira arsa finansmanı alabiliyorsunuz. Aldığınız finansmanı da esnek geri ödeme seçenekleriyle bankaya geri ödeyebiliyorsunuz.

Bankanın tüketicilere sunduğu arsa finansmanı kampanyası için belirlenen kâr payı oranı yüzde 1,45 olarak belirlenmiş. Ancak bu kâr payı oranı 84 ay vadeli 100 bin lira arsa finansmanı için geçerlidir. Finansman miktarı ve vadesi değiştiğinde arsa finansmanı için belirlenen kâr payı da değişiklik gösterebilir. 
 

Türkiye Finans arsa finansmanı kampanyasından faydalanmak istiyorsanız bazı masrafları bankaya ödemeniz gerekiyor. Banka komisyonu yanı sıra 3. Kişilere ödenen tüm masrafları da sizin karşılamanız gerekiyor. 100 bin liralık arsa finansmanı için vermeniz gereken finansman tahsis ücreti 525 liradır. Buna ek olarak bankaya ekspertiz ücretini de sizin ödemeniz gerekiyor, ekspertiz ücreti de en az 750 lira olarak belirleniyor. Bu masrafların dışında 350 liralık ipotek tesis bedelini de finansmandan faydalanan kişilerin ödemesi gerekiyor.

Türkiye Finans arsa finansmanı kampanyasının en dikkat çeken yanı finansman için belirlenen vade seçeneklerinin oldukça uzun olmasıdır. Öyle ki standart bir bankanın sizlere 48 ay vadeli olarak sunduğu bu paket Türkiye Finans Katılım Bankası aracılığıyla sizlere 84 ay vadeli olarak sunuluyor.

100 bin liralık arsa finansmanı için talep edebileceğiniz maksimum vade 84 aydır, bu finansmanı 84 ay vade ile aldığınızda bankaya her ay ödemeniz gereken taksit miktarı 2 bin 273 lira olur. Bu şekilde yaklaşık olarak 191 bin lirayı bankaya ödediğinizde kredi borcunuzun tamamını kapatmış olursunuz. Başvuru için size en yakın Türkiye Finans Katılım Bankası şubesine uğrayabilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.