Ana SayfaKredilerBurgan Bank’tan Esnafa Masrafsız Taksitli Ticari Kredi

Burgan Bank’tan Esnafa Masrafsız Taksitli Ticari Kredi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Küçük esnaf ve KOBİ (küçük ve orta büyüklükteki işletmeler) gibi ticaretten geçimini sağlayan vatandaşlar zaman zaman finansal sıkıntılarla karşılaşabilmekteler. Ticaretin içerisinde bulunan anlık değişimlerde finans sorunu yaşayan işletmeler için Burgan Bank tarafından taksitli ticari kredi düzenlendi.

Burgan Bank masrafsız taksitli ticari kredi kampanyası uyarınca işletmelerden kredi tahsis ücreti talep etmemektedir. Dosya masrafı alınmayan kredi seçeneğinde müşterinin bankaya ipotek ya da kefil gösterme mecburiyeti vardır.

Kredi Tahsis Ücreti Kullanılan Kredi Tutarının Binde 5’i

Burgan Bank esnafa sağladığı kredi için iki seçenek belirlemiştir. İlk seçenekte kredi tahsis ücreti ödemeyen ticari müşteriler aylık yüzde 1,50 faiz oranından kredi kullanacaklardır. Dosya masrafı ödeyen müşteriler için uygulanacak faiz oranı ise aylık yüzde 1,30 düzeyindedir. Kredi tahsis ücretli seçeneği kullanan müşteriler kullandıkları kredi miktarının binde beşi oranında dosya masrafı ödeyeceklerdir. Bu tutar kredi kapsamında kullanılabilecek azami miktar olan 50.000 Türk Lirasında 250 Türk Lirası olarak müşteriden tahsil edilecektir.

Burgan Bank ticari kredi kapsamında müşterilerine azami 48 ay taksit imkanı sunmaktadır. Kredi dahilinde kullanılabilecek finansman miktarı maksimum 50.000 Türk Lirası olarak tayin edilmiştir.

Banka tarafından Her iki seçenekte de müşterilerin hayat sigortası yaptırmaları zorunlu tutulmuştur. Hayat sigortası poliçe tutarı olan yaklaşık 250 Türk Lirası müşterilerden tahsil edilecektir.

Burgan Bank’tan kredi kampanyası kapsamında 50.000 Türk Lirası kredi kullanan müşteri, aldığı krediyi 48 ay vade de geri ödeyebilecektir. Aylık periyotlar halinde kredi geri ödemesini yapacak müşterinin taksit tutarı 1.700 Türk Lirası civarında olacaktır. Kredi geri ödemesi bittiğinde bankaya toplam 81.000 Türk Lirası ödeme yapan müşteriye yansıyan yıllık maliyet oranı yüzde 22 seviyesinde gerçekleşecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.