Ana SayfaKredilerTicarete Destek Odeabank’tan

Ticarete Destek Odeabank’tan

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Odeabank ticarete destek kredisi ile nakit sıkıntısı yaşayan esnafa destek olmaya hazırlanıyor. KOBİ’ler (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler) ve küçük esnafa fırsat niteliğinde olan ticarete destek kredisi kampanyasında müşteriler için birçok olanak bulunmaktadır.

Odeabank ticarete destek kredisi kapsamında kullanılabilecek kredi miktarının üst limitini 100.000 Türk Lirası olarak belirlemiş durumdadır. Ticarete destek kredisi kampanyası dahilinde finansman kullanan esnaf bankaya yapacağı geri ödemelerine 2017 yılında başlama imkanına sahiptir. Bu durum kampanyadan yararlanmak isteyen ticari müşteriler için önemli bir fırsat niteliğindedir.

4 Ay Taksit Ödememek Mümkün!

Odeabank ticarete destek kredisi dahilinde ticari müşterilerine farklı ödeme seçenekleri sunmaktadır. Ticari müşteri aldığı krediyi aylık sabit ve eşit taksitlerle bankaya geri ödeyebileceği gibi farklı ödeme seçeneklerinden de faydalanabilecektir. Aylık periyotlarda sabit gelir sahibi olmayan müşteriler için üçer aylık dönemler halinde kredilerini ödeme imkanı banka tarafından tanınmıştır. Ayrıca piyasanın çalkantılı durumunu göz önünde bulunduran Odeabank; müşteri talebine göre “4 aylık ödemesiz dönem” fırsatını müşterilerine sunmaktadır.

72 Aya Kadar Vade İmkanı

Ticarete destek kredisi kapsamında 100.000 Türk Lirasına kadar likidite imkanına sahip olan küçük esnaf, kullandıkları krediyi 6 yıl vadeye yayarak geri ödeme yapabilmektedir. Odeabank taksitli ticari kredisi uyarınca sunduğu vade seçeneklerinde faiz oranı değişikliği yapmayarak bütün vade seçeneklerinde oranı 1,20 seviyesinde sabit tutmaktadır.

Müşteriler aldıkları kredinin binde beşi oranında Odeabank’a kredi tahsis ücreti ödemekle yükümlüdürler. 100.000 Türk Lirası kredi kullanımında bu ücret 500 Türk Lirası olarak esnafa yansıtılmaktadır.  Ayrıca ticari müşteriler kredi vadeleri boyunca sigorta yaptırmak zorundadırlar. Sigorta poliçe ücretleri de müşterinin karşısına çıkacak masraflardan biridir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.