Ana SayfaKredilerTürkiye İş Bankası Taksitli Ticari Kredi Kampanyası

Türkiye İş Bankası Taksitli Ticari Kredi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası KOBİ Kredisi

KOBİ’lere özel kredi kampanyası sunan bankalardan biri de Türkiye İş Bankası’dır. Türkiye İş Bankası KOBİ kredisi olan Taksitli Ticari Kredi kampanyası yüzde 1,74 kredi faiz oranıyla sizlere sunuluyor. Bu kredi kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin gerekli belgelerle birlikte şubelere başvuru yapması gerekiyor. Başvuru için elinizde kimliğiniz, gelir belgeniz, işyerinize ait belgeler olmalı. Aksi halde mevcut kredi kampanyası için başvuru yapamazsınız.

Türkiye İş Bankası Taksitli Ticari Kredi kampanyasından faydalanırken esnek vade seçeneklerini de kullanabilirsiniz. Bunun için sizlere sunulan vade seçeneklerine baktığımızda bu seçeneklerin 1 ay ile 48 ay arasında olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla aldığınız kredi için bankaya talep edebileceğiniz maksimum vade 48 ay oluyor.

Türkiye İş Bankası tarafından KOBİ’lere sunulan bu krediyi işletme üzerine alıyorsunuz. Dolayısıyla bu kredi kampanyasını bireysel kredi kampanyası olarak algılamamanız gerekiyor. İşletmesi olmayanlar kredi kampanyasından faydalanamazlar.

Bankanın sunmuş olduğu KOBİ Kredisi kampanyası için belirlenen yıllık maliyet oranını incelediğimizde bu oranın yüzde 20,88 olduğunu görüyoruz. Bankadan kredi almak isteyen kişilerin yüzde 25 peşinatının olması gerekiyor, buna ek olarak kredi başvurusu esnasında sizlerden bir de kefil istenecektir.

Türkiye İş Bankası Taksitli Ticari Kredi için masraf almıyor, ancak banka bu konuda tutumunu değiştirebilir, masraf almaya başlayabilir. Size en yakın Türkiye İş Bankası şubesine uğrayarak kredi hakkında detaylı bir bilgi alabilirsiniz.

Kredi kampanyasından 30 bin liralık bir paket alarak faydalandığınızı varsayarsak bu kredi için talep edebileceğiniz maksimum taksit 48 ay olur. 36 ay taksitle 30 bin lira kredi aldığınızda 1144 lira aylık ödemeyi Türkiye İş Bankası’na yapmanız gerekiyor.

Kredi hakkında detaylı bir bilgi almak isterseniz Türkiye İş Bankası çağrı merkezini arayabilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.