Ana SayfaKredilerTürkiye Finans Katılım Bankası’ndan Ticaret Erbabına Özel Bankacılık: Esnaffinans!

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan Ticaret Erbabına Özel Bankacılık: Esnaffinans!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkemiz ekonomisinin can damarını KOBİ’ler (küçük ve orta büyüklükteki işletmeler) oluşturmaktadır. KOBİ’lerin ayakta durması, giderek güçlenmesi ve bu sayede ülke ekonomisine olan katkısını artırması adına Türkiye Finans Katılım Bankası; esnafa özel “esnaffinans” adında bankacılık paketi duyurdu.

Küçük esnafın ticaret hayatında karşılaşabileceği bütün sorunlara karşı çözümler üretmek isteyen Türkiye Finans, “esnaffinans” kapsamında esnafın sektörel bazlı sıkıntılarına da eğilmek niyetindedir.

 

Esnaffinans” ile Nakit İhtiyacından Bankacılık Hizmetlerine Kadar Her Alanda Öncelik; KOBİ ve Esnaf!

Ülkemizde katılım bankacılığının öncü kuruluşlarından olan Türkiye Finans Katılım Bankası, “esnaffinans” ile ticaret erbabına özel hizmetler vereceğini duyurdu. Bu kapsamda banka tarafından küçük esnafın ihtiyacına yönelik olarak uygun koşullu finansman paketleri sunulmaktadır.

KOBİ’lere özel likidite imkanı sağlayan “esnaffinans”, mal alımlarında zorlanan esnafa yönelik çeşitli zamanlarda özel kampanyalar düzenlemektedir. Ayrıca günlük yaşamın sabit giderlerinden olan fatura ödemeleri, vergi tahsilatları, para transferleri gibi giderler esnafın nakit akış dengesini zaman zaman sarsmaktadır. Bunu da göz önünde bulunduran Türkiye Finans Katılım Bankası anlık finansman ihtiyaçlarında da müşterisinin yanında olmaktadır.

Özel Müşteriye Özel Kart; Faal Kart!

Esnaffinans” ile ticaret erbabının banka için “hususi müşteri” olduğuna vurgu yapan Türkiye Finans, bu önem atfetmeye uygun olarak esnafa özel de bir kart düzenlediğini duyurdu. “Faal Kart” adı verilen bu finansman aracı ile esnaf, 6 ay boyunca dilediği zaman kullanabileceği finansman limitini cebinde taşıyabilme imkanına sahip olmaktadır.

KOBİ’lerin ticaret yaşamı içerisinde sadece nakit ihtiyaçları değil, menkul kıymeti bulunan evrak ihtiyaçları da bulunmaktadır. Esnafın çek, teminat mektubu gibi ticareti kolaylaştıran gayri nakdi finansman ihtiyacını da göz ardı etmeyen Türkiye Finans; “esnaffinans” kapsamında KOBİ’lere bu konuda da destek olmaktadır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.