Ana SayfaGündemKuveyttürk Katılım Bankası Kısa Vadeli Konut Kredisi Oranını 0,87’ye Çekti!

Kuveyttürk Katılım Bankası Kısa Vadeli Konut Kredisi Oranını 0,87’ye Çekti!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyttürk Katılım Bankası konut kredisi finansmanında öne çıkmak adına bir adım daha attı. Kısa vadeli konut finansmanı kullanmak isteyen müşteriler için banka oranları 0,87 seviyesine kadar indirdi. Kira ödemekten bıkan ancak ev alacak parası da olmayan vatandaşlardan bazıları faiz ödemek konusunda hassas. Bu yüzden faizli kredi kullanmak istemeyen müşteriler için alternatif oluşturan katılım bankaları, hassasiyet gösteren müşteriler için iyi bir seçenek olmaktadır.

Bankacılık sektöründe yaşanan yoğun rekabete katılım bankaları da yeni bir soluk getirdiler. Uygun kâr oranlarıyla ev almak isteyenlerin başvurabileceği katılım bankalarından biri de Kuveyttürk Katılım Bankası’dır.

En Kısa Vade Seçeneğinde Kâr Oranı Sadece Aylık 0,87!

Kuveyttürk Katılım Bankası konut finansmanında kâr oranlarını aylık yüzde 0,87 seviyesinden başlatmaktadır. En kısa vade seçeneği olan 0-24 ay vade seçeneğinde bu oran geçerlidir. İki sene içerisinde alacağı finansmanı ödeyemeyeceğini düşünen müşteriler daha uzun vadede ödeme yapmayı tercih edebilirler. 25 aydan 60 aya kadar vade aralıklarında konut finansmanı kullanan müşterilerin karşılaşacağı kâr oranı aylık 0,94 seviyesidir. 61-120 ay aralığında vade isteyen müşteriler için banka tarafından aylık yüzde 1,04 kâr oranı tayin edilmiştir.

Tam 200.000 Liraya Kadar Finansman Desteği Almak Mümkün!

Kuveyttürk Katılım Bankası konut finansmanı almak isteyen müşterileri için kredibilite miktarını da yüksek tutmuştur. Banka azami finansman tutarını 200.000 Türk Lirası olarak belirlemiştir. Konut finansmanı alan müşterilerden finansman tahsis ücreti olarak binde beş oranında dosya masrafı kesintisi yapılmaktadır. 200.000 Türk Lirası finansman kullanımında bu miktar 1.000 Türk Lirası olarak müşteriden tahsil edilmektedir. Ayrıca banka müşterilerden konut sigortası primi, DASK ( Doğal Afet ve Deprem Sigortası) poliçe primi ve hayat sigortası poliçe primi de tahsil edecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.