Ana SayfaKredilerZiraat Bankası’ndan 10 Yıla Varan Vade Seçenekleriyle Bireysel İşyeri Kredisi

Ziraat Bankası’ndan 10 Yıla Varan Vade Seçenekleriyle Bireysel İşyeri Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası Bireysel İşyeri Kredisi

Üç kamu bankasından biri olan Ziraat Bankası kendi işini yapmak isteyen ve işyeri açmak için finansmana ihtiyaç duyanlar için bireysel işyeri kredisi kampanyası başlattı. Ziraat Bankası bireysel işyeri kredisi kapsamında işyeri açmak isteyenlere uygun faiz oranı ve 10 yıla varan vade seçeneği sunuyor.

Ziraat Bankası bireysel işyeri kredisi kampanyasıyla işyeri açmak isteyen ve kendi işim olsun diyenlere 120 aya varan vade seçeneği sunuyor. Ziraat Bankası 120 aya varan vade seçeneklerinin yanında söz konusu işyerinin ekspertiz değerinin yüzde 70’ne varan kredilendirme imkanı da tanıyor. Bunun yanında Ziraat Bankası bireysel işyeri kredisi kapsamında teminat olarak söz konusu işyerini ipotek ediyor ve gerekli görürse ek teminatta istiyor.

Ziraat Bankası bireysel işyeri kredisiyle işyeri kredisi kullanmak isteyenlere seçtikleri vade seçeneğine göre faiz oranı belirliyor. Ziraat Bankası 60 aya varan vade seçeneğine 1,19 faiz oranı uygularken 61-120 ay vadeli kredilere 1,21 faiz oranından işlem yapıyor. Ek olarak Ziraat Bankası bireysel işyeri kredisi kapsamında hayat sigortası, işyeri sigortası ve zorunlu deprem sigortası da istiyor.

Ziraat Bankası’ndan 60 ay vadeli 1,19 faiz oranından 50.000 TL miktarında bireysel işyeri kredisi alırsanız kredinizin aylı taksit tutarı 1.246,29 TL oluyor. Bunun yanında Ziraat Bankası bireysel işyeri kredisi kullananlardan KKDF ve BSMV de tahsil ediyor.

Ziraat Bankası bireysel işyeri kredisine başvuru formu, nüfus cüzdanı, gelir belgesi, satın alınmak istenen işyerinin tapu fotokopisi ile Ziraat Bankası şubelerinden başvurabilirsiniz.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.