Ana SayfaKredilerTürkiye Finans Katılım Bankası Tüketici Finansmanı Kampanyası

Türkiye Finans Katılım Bankası Tüketici Finansmanı Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkemizde faaliyet gösteren katılım bankaları da, faizli bankacılık yapan diğer bankalar gibi müşterilerine tüketici finansmanı olanağı sunmaktadır. Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından düzenlenen tüketici finansmanı kampanyası dahilinde müşteriler likidite sıkıntılarını aşabilmekteler.

Likidite sorununu faizsiz şekilde gidermek isteyen müşteriler için katılım bankalarının kâr oranları ile kullandırdıkları finansman olanakları bulunmaktadır.

48 Aya Kadar Vade Fırsatı İle Tüketici Finansmanı İmkanı!

Türkiye Finans Katılım Bankası tüketici finansmanı kampanyası uyarınca müşterilerine 48 aya kadar vade imkanı tanımaktadır. Banka en kısa vadeyi 12 ay olarak tayin etmiştir. Bu vade seçeneği ile tüketici finansmanı kullanmak isteyen müşteriler aylık yüzde 1,29 kâr oranından nakit elde edebileceklerdir. Kampanya dahilindeki en uygun oran budur.

Kullandığı finansmanın borç ödemelerini 24 ayda yapmak isteyen müşterinin finansman sağlamadaki maliyet oranı ise aylık yüzde 1,32 oranında gerçekleşecektir. Vade süresi 36 aya çıktığında ise müşterinin karşılaşacağı oran aylık yüzde 1,37’dir.

Tüketici finansmanı kampanyası dahilinde müşteriye sunulan en uzun vade olan 48 aylık sürede ihtiyaç finansmanı kullanmak isteyen müşteriler için banka tarafından uygulanacak kâr oranı ise aylık yüzde 1,40 noktasını bulmaktadır.

Tüketici Finansmanı Kapsamında Kullanılabilecek Azami Meblağ 50.000 Türk Lirası!

Türkiye Finans Katılım Bankası tüketici finansmanı kampanyası dahilinde müşterilerine 50.000 Türk Lirasına kadar nakit desteği sağlamaktadır.

Banka bütün vade seçeneklerinde müşterilerden finansman tahsis ücreti olarak çekilen tutarın binde beşi oranında ücret tahsil etmektedir. 20.000 Türk Lirası finansman kullanımında dosya masrafı 100 Türk Lirası olarak müşteriye yansıtılacaktır. Ayrıca banka finansman kullandırdığı müşterilerine vade süresi boyunca hayat sigortası yaptırma zorunluluğu getirmiştir. Sigorta poliçe primi de müşteriden ayrıca tahsil edilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.