Ana SayfaKredilerHalkbank’tan Masraflı ve Masrafsız Seçenekleriyle İhtiyaç Kredisi

Halkbank’tan Masraflı ve Masrafsız Seçenekleriyle İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank İhtiyaç Kredisi Paketleri

Müşterilerine ihtiyaç kredisi veren bankalardan biri olan Halkbank sayesinde ister masraflı ister masrafsız ihtiyaç kredisi alabiliyorsunuz. İki seçenekli olarak sizlere sunulan bu ihtiyaç kredisi kampanyasından masraflı olarak faydalanmanız durumunda düşük kredi faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi alırsınız. Masrafsız olarak kredi çeken kişiler ise kredi için daha fazla kredi faiz miktarı ödemek zorundadırlar.

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanan herkes hayat sigortası yaptırmak zorundadır. Hayat sigortası yaptırmayan kişiler bu kredi kampanyasından faydalanamazlar. 10 bin liralık bir kredi için talep edilen kredi tahsis ücreti 52,5 liradır. Masrafsız kredi paketini tercih ederek Halkbank ihtiyaç kredisi çeken kişiler bu ücreti ödemek zorunda değiller.

Halkbank tarafından tüketicilere sunulan ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanan herkes bu kredi için maksimum 48 ay vade talep edebilir. Dilerseniz vade seçeneğini 3 ay ile 48 ay arasında belirleyebilirsiniz. Kredinin taksitleri eşit olacaktır, buna ek olarak Halkbank ihtiyaç kredisi için borç erteleme talebinde bulunamıyorsunuz.

Masrafsız olarak kredi kullanmak isteyen kişilere özel kredi faiz oranı yüzde 1,34 iken masraflı bir şekilde kredi almak isteyen kişiler yüzde 1,27 ile ihtiyaç kredisi alabiliyorlar.

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isterseniz bankanın istediği belgelerle birlikte size en yakın Halkbank şubesine uğrayabilirsiniz. Bunun için işyeri onaylı gelir belgeniz, kimliğiniz, ikamet adresinizi gösteren bir belge ile başvuru yapmanız gerekiyor. Başvurunuzun ardından krediniz kısa sürede hesabınıza aktarılacaktır.

Halkbank’ın mevcut kredi kampanyasından masraflı olanı almanız sizin için daha uygun olur. Bu şekilde fazladan ödemeniz gereken ücret sadece 52,5 TL iken masrafsız kredi paketinden faydalanmanız durumunda her ay 15 lira daha fazla ödersiniz. Genel toplama bakıldığında masraflı kredinin daha mantıklı olduğunu ifade edebiliriz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.