Ana SayfaKredilerTEB 2016 Kasım Konut Kredisi Faiz Oranları

TEB 2016 Kasım Konut Kredisi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB’den Düşük Kredi Faiz Oranlarıyla Konut Kredisi

Konut kredisi almak için TEB’i tercih etmeniz durumunda düşük bir kredi faiz oranıyla kredi alabiliyorsunuz. TEB konut kredisi faiz oranları 1 puanın altındadır. Bu kredi için belirlenen maksimum kredi faiz oranı ise yüzde 0,99’dur. Böylece TEB konut kredisi alan kişiler diğer bankalara nazaran daha avantajlı bir şekilde kredi alabiliyorlar.

TEB konut kredisi kampanyasına başvuruda bulunmak isteyen kişiler TEB şubelerine giderek başvuru yapabilirler. Konut kredisi başvurusu için çeşitli belgeler talep edildiği için bu kredinin başvurusu internet üzerinden yapılamıyor. TEB konut kredisi için gerekli başvuruyu yapmak üzere TEB şubelerine giderken yanınıza gelir belgeniz, kimliğiniz ve evin tapusunu almanız gerekiyor. TEB konut kredisi almadan önce görevlendirilen ekspertiz ekibi eve keşif yapar, böylece evin değeri belirlenir. TEB konut kredisi ev değerinin yüzde 75’i kadar alınabiliyor.

Bankaya kredi başvurusu yaparken bazı masrafları sizin ödemeniz gerekiyor. Bu masraflar arasında ekspertiz ücreti, kredi tahsis ücreti, DASK ücreti, hayat sigortası bedeli yer alıyor. 100 bin liralık bir kredi aldığınızda bu kredi için ödemeniz gereken toplam masraf miktarı 1220 lira olacaktır. Eğer masrafı peşin olarak ödemezseniz 100 bin liralık kredi aldığınızda bu kredi sizlere 98 bin 880 lira olarak verilir.

TEB konut kredisi için en fazla 10 yıl vade talep edebilirsiniz, 120 ay vadeli olarak aldığınız bu konut kredisi için borç erteleme talebinde bulunamıyorsunuz. Aynı zamanda krediyi eşit taksitlerle geri ödemeniz gerekiyor, taksitler arasına balon ödeme ekleyemiyorsunuz.

120 ay vadeli olarak alınan 100 bin liralık konut kredisini geri ödemek için bankaya her ay 1427 lira ödeme yapmanız gerekiyor. Bu şekilde ödeme yapmaya devam ettiğinizde 120 ay sonunda bankaya ödeyeceğiniz toplam miktar 171 bin 333 lira olacaktır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.