Ana SayfaKredilerŞekerbank Taşıt Kredisi Kampanyası

Şekerbank Taşıt Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank’tan Avantajlı Kredi Faiz Oranlarıyla Taşıt Kredisi

Araç sahibi olmak isteyen kişiler Şekerbank sayesinde sıfır yada ikinci el araçlar için taşıt kredisi alabilirler. Uzun vade fırsatıyla sunulan bu kredi kampanyasına Şekerbank şubelerinden başvurabiliyorsunuz. Şekerbank taşıt kredisi kampanyasından faydalanmak için size en yakın Şekerbank şubesine gelir belgeniz ve kimliğinizle uğramanız yeterli olacaktır. Sıfır araçların tamamı için kredi alabilirken belli bir yaşı geçmiş olan ikinci el araçlar için kredi almanız söz konusu olmaz.

Şekerbank taşıt kredisi kampanyasının detaylarına baktığımızda ikinci el araçlar için taşıt kredisi almak isteyenler en fazla 15 yaşındaki araçlar için kredi başvurusu yapabildiklerini görüyoruz. Bu kredi kampanyasından aracınızın 50 bin liraya kadar olan kısmı için yüzde 70 oranında faydalanabilirken 50 bin lirayı aşan araçlarda en fazla yüzde 50 oranında kredi alabiliyorsunuz.

Şekerbank taşıt kredisi için kefil talep etmiyor, ancak kişinin durumu göz önüne alınarak kredi verildiği için bazı kişilerden kefil de talep edilebilir.

Araç kredisi alan kişilerin hayat sigortası yaptırmaları gerekiyor. Hayat sigortası prim tutarı ve kasko bedeli gibi 3. Kişilere ödenmesi gereken tüm ücretler krediyi alan kişiler tarafından ödenir. Şekerbank şubelerinden yaptığınız başvurular sonucunda bütün masraflar sizlere yansıtılır. Eğer ticari faaliyetleriniz için araç kredisi almak isterseniz sizlerden istenen belgeler farklılık gösterir. Bu konuda net bir bilgi almak için en yakın Şekerbank şubesine uğrayabilirsiniz.

Bankanın kredi için belirlediği kredi faiz oranları müşterinin kredi notuna göre değişiklik gösterebiliyor. Bu nedenle sizin için belirlenen kredi faiz oranını yalnızca kredi başvurusu sonucunda öğrenebilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.