Ana SayfaGündemTam 1.000.000 Türk Lirasına Kadar 240 Ay Vadeli Konut Kredisi Garanti Bankası’nda!

Tam 1.000.000 Türk Lirasına Kadar 240 Ay Vadeli Konut Kredisi Garanti Bankası’nda!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası ev almak isteyenlere müjde niteliğinde bir konut kredisi kampanyası hazırladı. Banka hazırladığı kredi kapsamında klasik konut kredilerinde sunulan likidite miktarlarını son derece yukarıya taşımış. Banka tarafından sunulan likidite imkanı üst limiti tam 1.000.000 Türk Lirası.

Garanti Bankası bununla da kalmamış. Müşterinin ev almak için kullandığı finansman tutarını çok uzun vadelere yayarak zorlanmadan ödemesine imkan tanımış. Konut kredisi kampanyasından yararlanarak ev almak isteyenleri bekleyen maksimum vade süresi tam 240 ay.

Her Vadeye ve Her Tutara Farklı Faiz Oranı!

Konut kredisi kampanyası uyarınca Garanti Bankası’ndan kredi kullanmak isteyen müşteriler borç geri ödemelerinde tam 240 aya kadar taksitlendirme yapabilmekteler. Garanti Bankası konut kredisi kampanyasından yararlanarak ev almak isteyen müşterileri için sabit bir faiz oranı belirlememiştir. Faiz oranları kişinin kullanacağı kredi miktarı ve borcunu geri ödemek istediği vade süresi baz alınarak hesaplanmaktadır.

Garanti Bankası konut kredisi kampanyası ile ev sahibi olmak isteyen müşteriler azami vade olan 240 ayda, azami tutar olan 1 milyon Türk Lirası finansman kullanmak isterlerse; aylık yüzde 1,14 faiz oranı ile karşılaşacaklardır. Bu durumda aylık ödenmesi gereken taksit miktarı 12.200 Türk Lirası olacaktır. Tabii bu meblağ herkesin ödeyebileceği bir taksit tutarı değildir, ancak azami tutar ve vade için böyle bir seçenek olduğu da bilinmelidir.  

Garanti Bankası konut kredisi kampanyasından yararlanarak kiracılıktan kurtulmak isteyen müşteriler için aylık yüzde 0,95 oranından başlayan ve aylık yüzde 1,14 oranına kadar giden geniş yelpazede faiz oranları sunmaktadır. Kısa vadelerde faiz oranları düşük olmak ile birlikte; 120 ay vadede aylık faiz oranı sabit 1,07 ve 240 ay vadeli kredi kullanımlarında faiz oranı sabit 1,14’dür.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.