Ana SayfaKredilerCitibank’tan Yüzde 1,09 Kredi Faiz Oranıyla 30 Bin Lira İhtiyaç Kredisi

Citibank’tan Yüzde 1,09 Kredi Faiz Oranıyla 30 Bin Lira İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Citibank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Citibank ayda 5 bin lira geliri olduğunu belgeleyen müşterilerine yüzde 1,09 kredi faiz oranıyla 30 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi veriyor. Bu gelire sahip olmayan kişiler de düşük kredi faiz oranlarıyla kredi çekme hakkına sahipler. Bunun için Citibank ihtiyaç kredisi kampanyasına internet üzerinden başvuru yapmak gerekiyor. İnternet üzerinden yapılan başvurularda kredi faiz oranı yüzde 1,15 olarak belirleniyor.

Citibank ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuruda bulunmak için sms de atabilirsiniz. Eğer hemen Citibank ihtiyaç kredisi başvuruş yapmak istiyorsanız E yazıp 2484’e mesaj göndermeniz gerekiyor. Bu işlemin ardından kredi başvurunuzun sonucu kısa süre sonra sizlere iletiliyor.

Citibank ihtiyaç kredisi için belirlenen vade seçenekleri 3 ay ile 60 ay arasında değişiyor. Bu krediyi alarak bankadan 4 yıl vade talep edebiliyorsunuz. Citibank ihtiyaç kredisi kampanyası özel sektör çalışanlarını kapsıyor. Devlet memurları kredi almak istediklerinde bir diğer kredi paketini tercih edebiliyorlar. Citibank kredi kampanyasına ait kredi faiz oranları sabit olsa da müşterinin kredi notuna göre kredi faiz oranında değişime gidilebilir.

Citibank ihtiyaç kredisi kampanyası diğer bankaların ihtiyaç kredilerine nazaran daha uzun bir vade ile veriliyor. Bu krediden faydalanan kişiler bankadan 60 aya kadar vade talep edebilirler. Sms ile ön başvuru yaptıktan sonra Citibank şubesine uğrayarak paranızı 1 gün içinde alabiliyorsunuz.

Yüzde 1,09 kredi faiz oranıyla 60 ay vadeli 10 bin lira kredi çeken kişiler aylık olarak 262 lira öderler. Buna ek olarak kredi paketi için kişilerden tahsil edilecek olan masraf toplamı 400 liradır.

Yüzde 1,15 kredi faiz oranıyla 10 bin lira ihtiyaç kredisi alarak 60 ayda geri ödemek isteyen kişiler ayda 267 lira öderler. Bu kredi için de talep edilecek olan masraf 400 liradır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.