Ana SayfaKredilerKuveyttürk Konut Finansmanı Yüzde 1,04 Kâr Payı Oranıyla Veriliyor

Kuveyttürk Konut Finansmanı Yüzde 1,04 Kâr Payı Oranıyla Veriliyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyttürk Katılım Bankasından Konut Finansmanı

Ev satın alırken faiz içeren krediler yerine faizsiz finansman almak isterseniz katılım bankalarını tercih etmeniz gerekiyor. Ülkemizde hizmet vermeye başlayan ilk katılım bankaları arasında yer alan Kuveyttürk sayesinde avantajlı kâr payı oranları sayesinde konut finansmanı alabiliyorsunuz. Kuveyttürk Katılım Bankası’ndan 120 ay vadeli olarak alınan konut finansmanına yüzde 1,04 kâr payı oranı uygulanıyor. Kâr payı oranının standart konut kredisi faiz oranlarına nazaran daha düşük olması Kuveyttürk Katılım Bankası tarafından verilen konut finansmanının avantajlı olmasını sağlıyor.

Kuveyttürk konut finansmanı sayesinde ev almak üzere finansman almak istediğinizde gerekli başvuruyu Kuveyttürk Katılım Bankasının şubelerine yapmanız gerekiyor. Şubelere yapacağınız başvuru için yanınızda kimlik belgesi, gelir belgesi, eve ait tapu olması gerekiyor.

Kuveyttürk Konut Finansmanı kampanyasından faydalanan kişiler bu finansmanın masraflarını Kuveyttürk şubelerine peşinen öderler. Eğer masraflar peşinen ödenmezse müşteriye ödenen finansmanın içinden otomatik olarak kesilir.

100 bin liralık konut finansmanı paketi için belirlenen masraflardan ilki 500 liralık finansman tahsis ücretidir. Finansman tahsis ücretinin yanı sıra ekspertiz ücreti olan 550 liralık masraf da tüketicilere yansıtılır. 225 lira da ipotek tesis bedeli ödemeniz gerekiyor. 100 bin liralık bir finansman için toplamda 1275 lira masraf miktarı ödemeniz gerektiğini belirtebiliriz.

Kuveyttürk konut finansmanından faydalanmak isteyen kişilerin en az yüzde 25 peşinata sahip olmaları gerekiyor. Finansman evin değerinin yüzde yetmiş beşini karşılayacak şekilde veriliyor.

100 bin liralık konut finansmanı alan kişiler aldıkları finansmanın borcunu 120 ayda bankaya geri ödemek isterlerse her ay 1462 lira ödeme yaparlar. Bu şekilde 10 yıl boyunca ödemelere devam ettiğinizde Kuveyttürk Katılım Bankası’na toplamda 175 bin 511 lira ödeme yapmış olursunuz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.