Ana SayfaKrediler100.000 Türk Lirasına Kadar İhtiyaç Kredisi Garanti Bankası’nda!

100.000 Türk Lirasına Kadar İhtiyaç Kredisi Garanti Bankası’nda!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası ani ihtiyaçlar karşısında nakde sıkışan müşterilerine tüketici kredisi imkanı sunmaktadır. Üstelik bu kredi kapsamında klasik ihtiyaç kredilerinde sunulan finansman olanaklarını aşan miktarlar da nakit olanağı sunulmaktadır.

Garanti Bankası’nın ihtiyaç kredisi için belirlediği azami kredi miktarı tam 100.000 Türk Lirası. Yüksek meblağlı harcama gereksinimi olan vatandaşların bu krediden faydalanmaları mantıklı görünmektedir.

Azami Tutar 100.000 Türk Lirası, Azami Vade İse 48 Ay!

Kampanya dahilinde Garanti Bankası’ndan kredi kullanmak isteyen müşteriler borç geri ödemelerinde maksimum 48 aya kadar vadelendirme yapma imkanına sahiptir. Garanti Bankası kredi kampanyası dahilinde finansman kullanmak isteyen müşterileri için sabit bir faiz oranı tayin etmemiştir. Faiz oranları müşterinin çekmek istediği kredi ve kullanmak istediği vade süresine göre farklılık arz etmektedir.

Söz konusu kampanya dahilinde en uzun vade olan 48 ay ve en yüksek kullanılabilecek meblağ olan 100.000 Türk Lirası kredi için belirlenen faiz oranı aylık yüzde 1,19 seviyesidir. Bu oran Garanti Bankası’nın bu kampanya uyarınca verdiği en düşük faiz oranıdır. Vade süresi azaldıkça yahut kullanılmak istenen kredi miktarı azaldıkça; ters orantılı olarak bankanın uyguladığı faiz oranı artış göstermektedir.

100.000 Türk Lirası krediyi 36 ay vadede kullanmak isteyen müşteriye aylık yüzde 1.25, 24 ay vade de kullanmak isteyen müşteriye aylık yüzde 1,51 ve 12 ay vade de kullanmak isteyen müşteriye de aylık yüzde 1,53 oranında faiz öngörülmektedir. Aynı şekilde kullanılmak istenen kredi meblağı da azaldıkça kişiye uygulanacak olan faiz oranı artış göstermektedir. Garanti Bankası’nın bu kredi dahilinde sabit tuttuğu olgu ise masraf oranıdır. Kredi tahsis ücreti banka tarafından çekilen finansman tutarının binde 5’i olarak müşteriden tahsil edilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.